Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolan vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen Morris Match on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Kahteen edelliseen Vermon starttiin rautaiset esitykset tehnyt Morris Match on nyt sopivan näköisen tehtävän edessä ja poimitaan 70% pelattunakin varmaksi. Toinen varma on kuudennen kohteen Way To Go. Vermossa toissa keskiviikkona Frankenstein Am yllätti Way To Go:n tämän selästä kirivaiheessa. Kunto vaikuttaisi edelleen olevan rautaa ja vaikka 2100m ei olekaan ruunan mielimatka, käy se vain 33% pelattuna nyt mainiosti varmaksi.

Avauskohde on pikamatka 1600m. Knocking Match on pelattu suosikiksi, mutta vihjeriviin se saa varmistuksia. Kouvolla ensimmäinen kurvi on todella jyrkkä ja harvalla hevosella voi ykkösradalta ladata siihen täyttä. Todennäköisesti 4-radalta raketinlailla avaava Delightful Moment lieneekin todennäköinen keulahevonen ja 3% pelattuna pakkorasti joka lapulle! Wutan 4% on myös aivan unohdettu, kun sen kiri jäi vaisuksi Jokimaalla. It’s Raining Men suorittaa jatkuvasti hyvin ja hyvältä lähtöpaikalta ihan mahdollinen voittaja.

Toinen kohde pelataan myös neljällä merkillä. Core on kasi-kaistaltakin suosikki. Mikäli ravi maistuu koko matkan, on ori lähellä ottaa kauden avausvoittonsa. Lumi-Pinja pärjäisi ilman laukkoja, mutta kolmeen edelliseen on tauluun merkitty x. Noumani lopetti viimevuoden voittoon ja oli torstaina kuopiossa kolmas Varma-Konsti:lla on alla jo kolme tolppaa ja se kuuluu lapuille takarivistäkin.

Kolmannessa lähdön suosikki La Cerise voitti Jokimaalla kovan porukan pitkällä 850m kirillä. La Cerisessä on jopa ideavarma-ainesta 26% pelattuna, mutta vihjeriviin otetaan kaksi varmistusta. Pica-Pica Oak on ollut ihan asiallinen jopa avoimenluokan lähdöissä ja pystyy sopivan matkavauhdin jälkeen lopettamaan tosi lujaa. Gal Gadot Racing ei ole tarkka juoksustaan ja on menestynyt kuolemanpaikaltakin.

Viidennessä kohteessa jättisuosikki Garainfield Aiden (8-rata) varmistetaan ison rahan toivossa. Justice Ås tuli Vermossa Grainfield Aidenin takana toiseksi ilman kiri tilaa. Deangelo osaa tulla selästäkin, mutta 11-radalta näin kovassa lähdössä menestyminen vaatii tuuriakin. Farzad Boko voisi nappireissun jälkeen olla myös mahdollinen yllättäjä.

Päätöskohde on tasoitusajo suomenhevosille. Tuuskanen yrittää perusmatkalta karkuun kovilta takamatkalaisilta. Morison viihtyisi pitemmälläkin matkalla, mutta toisaalta se jaksaa polkea koko matkan (2100m) kovia vauhteja. Joriini on huippukunnossa ja selvä ykkösmerkki tähän. Ellin Sisu joutuu huonolta lähtöpaikalta kiertämään koko porukan, mutta hyvänä päivänään kyllä pystyy siihen.

Lähtö1: 1,2,3,4

Lähtö2: 3,4,8,11

Lähtö3: 4,8,9

Lähtö4: 7

Lähtö5: 5,6,8,11

Lähtö6: 5

Lähtö7: 4,7,9,13 Vihjerivin hinta: 38,40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *