alle 10,5 maalia

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Länsinaapurimme salibandyn pääsarja tarjoilee keskiviikkona todellista herkkua, kun Linköping isännöi Mullsjöa.

Linköping-Mullsjö (klo 20.00)

Linköping on tahmean alun jälkeen päässyt hyvään vauhtiin mutta pudotuspeli-kamppailussa joukkue on jo kuusi pistettä Helsingborgia perässä. Alun konttausta lukuunottamatta kestomenestyjä on tahkonnut pisteitä varsin kiitettävästi ja 15 ottelun otannalla LIBK on sarjan kuudenneksi paras joukkue. Ykköstykeistä ainakin Simon Palmen on alkanut palata omalle tasolleen ja koko joukkueen tavoin Matej Jendrisak sekä Oskar Hovlund ovat niin ikään parantaneet otteitaan kuin sika juoksua. Maalinteko on ollut hankalaa koko kauden eikä Linköping todellakaan lukeudu sarjan tulivoimaisimpiin ryhmiin. Puolustus päähän joukkue on hyvä ja samalla tasolla muiden top-8 joukkueiden kanssa. Robin Laakso on selkeä ykkösvalinta tolppien väliin ja ilman suuria murheita mies starttivuoron tässäkin saa.

Mullsjö on ollut useasti esillä vihjeisämme ja tälläkin kertaa MAIS nostetaan tapetille. Alla on tärkeä derby-voitto Jönköpingistä lukemin 6-2 ja samaisella 15 ottelun otannalla tämä on ollut sarjan neljänneksi kuumin ryhmä ja kyllä me pelivoimaltaan Mullsjön tähän kuumaan top-4:seen nostammekin. Jan Zaugg on hurjan alkukauden siivittämänä edelleen joukkueen sisäisen pistepörssin johtopaikalla, mutta laatua joukkueesta löytyy vaikka muille jakaa. Peliään viime kaudesta selkeästi rauhoittanut joukkue on yksi sarjan parhaista pallon kanssa ja suurin osa Mullsjön otteluista ovat noudattaneet kaavaa, jossa se itse pitää pelivälinettä hallussaan ja rakentaa paikkoja pitkien hyökkäyksien kautta.

Mullsjö on erittäin laadukas joukkue ja saa suosikin aseman myös vieraissakin. Ottelun line-kertoimet ovat aikalailla kohdallaan joten katseet suunnataan maalimääriin. Mullsjö on hieman kallellaan over-painotteiseksi joukkueeksi, mutta kotijoukkue Linköping on totaali under-ryhmä. Kahden pelivoimaltaan varsin tasavahvan joukkueen kohdatessa Superliigassa ei kovinkaan useasti lähdetä maalintekokilpailuun ja myös joukkueiden keskinäinen historia tukee tätä faktaa täysin. Keskinäisissä kohtaamisissa verkkoa ollaan heilutettu 9,2 osuman keskiarvolla ja Linköpingin isännöimissä otteluissa lukema valahtaa vieläkin alemmas 8,3:een. Kauden aikaisemmat välienselvittelyt ovat tilanteessa 1-1, molempien voittaessa omat kotiottelunsa (5-3, 4-3). Meidän papereissa ottelu kääntyy enemmän underin suuntaan ja in tarjoillessa reippaasti yli kahden kertoimia vähämaalisuudesta, on pelipäätös hyvinkin helppo tehdä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *