KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 15.10

KooVee-Happee

Viimeinen ottelu Salibandyliigassa ennen reilun viikon kestävää maajoukkuetaukoa pelaillaan Tampereella jossa isäntä joukkue KooVee saa vieraaksi Jyväskylän Happeen. Peli käyntiin Auto Centerillä klo 18.30.

KooVee ei ole seitsemästä pelaamastaan ottelustaa saalistanut vielä ainuttakaan kolmen pisteen täyspottia, mutta voittoja se on raapinut kaksi kappaletta. Sarjataulukossa tamperelaiset löytyvät kolmanneksi viimeiseltä tilalta, joskin hännän huipuksi joukkue myös ennen kautta povattiin. KooVee on kärsinyt tehottomuudesta sillä joukkue on tehnyt maaleja ainoastaan 3,7 ottelua kohden. Viimeisessä kahdessa ottelussa Ilja Panzarin ryhmä on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja ainoastaan neljä kertaa. Maalilla Tomi Aaltonen on ollut hyvässä iskussa ja saanee startti vuoron tänäänkin.

Happee keikkuu sarjataulokon seitsemännellä tilalla ja se on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta puolet. Viimeksi se kärsi tappion SPV:lle lukemin 6-9. Tilastojen valossa hirvipaidat olivat jopa vastustajaa edellä, mutta lukuisista paikoista huolimatta ei palloa saatu riittävän usein verkon perukoille. Peter Kotilainen on löytänyt jälleen pelipäälle ja mies on takonut pisteitä kiitettävät 17 (8+9). Yhdessä Jami Mannisen ja velipoika Paul Kotilaisen kanssa muodostuu myös Happeen selkeä ykkös hyökkäyskentju. Miro Tuomala torjui viimeksi jaa aloittaa tänäänkin vieraiden maalilla.

Happee on otteluun ansaitusti suuri ennakkosuosikki ja jokin muu kuin vierasvoitto olisi tänään suuri yllätys. KooVee aloitti kauden odotuksiin nähden yllättävän hyvin, mutta nyt ilmassa on pieniä taantumuksen merkkejä. Materiaaliero on valtava ja Happee lähtee tauolle kliininen vierasvoitto taskussaan.

 

Pelivalinnat

Salibandyliiga 15.10

KooVee-Happee

Happee -2,5 @2,00 panos 5/10

KooVee alle 4,5 maalia @1,90 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!