Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjerivi pelataan hiukan tylsästi kolmella varmalla, jotka kaikki ovat suuria suosikkeja. Pottia koitetaan nostaa neljässä muussa lähdössä. Avauskohteen Ciiran Tähti on noussut huippukuntoon. Vermossa se jätti Ravikuningatar Suven Sametinkin selityksittä taakseen. Nyt ei vastassa ole ihan Suven Sametin kaltaista peliä ja 8-radasta huolimatta Ciiran Tähti on hyvin todennäköinen voittaja. Toinen varma napataan heti kakkoskohteesta. Run For Royalty on voittanut tänä vuonna jo käytännössä kaiken mahdollisen ja lähes 200 000e rahaa. Nyt ori pääsee jälleen 1-radalta keulaan, eikä vastassa ole ihan avoimenluokan parhaimmistoa. Koko matkan johto on hyvin todennäköinen. Neljännen kohteen All Star Mint on noussut aivan karmeaan kuntoon. Teivossa se kesti pitkällä matkalla keulasta selväksi ykköseksi, vaikka vastassa oli avoimen luokan hevosia. Tämä lähtö näyttää lähinnä rangaistuspotkulta edelliseen verrattuna, eikä All Star Mint normaalina kohtaa tässä parempaansa.

Kolmas lähtö pyritään selvittämään kuudella merkillä. Perusmatkalta Sävel-Meri saa ykkösradalta reissun kärkipäässä. Tulipiirto oli Jyväskylässä keulasta ihan asiallinen kolmas. Tuon lähdön voittanut Pro olisi kova peli tässäkin lähdössä. Topevalla on alla kaksi kakkosta ja nyt juoksulangan paikka. Suvionni on sijoittunut tänä vuonna jatkuvasti hyvin. Ruuna pystyy tekemään pitkän kirin, kuten Teivon voittostartissaan. Savon Sisu on ihan riittävä hevonen voittamaan, mutta sillä laukkariski on aina olemassa. Mukaan vielä Hymynpilke, jolla on kaksi tolppaa alla ja peliprosentit ovat kirjoitus hetkellä alle 10.

Viidenteen kohteeseen revitetään myös kuusi merkkiä. Perusmatkan hyviltä paikoilta lapulle otetaan voitokas Viisori ja Viesmanni, joka tekee tasaisen hyvää työtä kokoajan. Harjujen Roomeo olisi menestynyt jo Teivossa, mutta pilasi laukkaan viimeisessä kaarteessa. Takamatkan Safööri on noussut kovaan kuntoon ja alla on kaksi voittoa. Tuuskanen (5%) ei ole ollut parhaimmillaan, mutta otetaan viime vuonna puolet starteistaan voittanut ruuna kupongille. Elan oli viimeksi Vermossa pitkään umpipussissa ja kiri tilat saatuaan lujaa loppua.

Myös kuudenteen kohteeseen haetaan yllätystä kuudella merkillä. Dainamin on ykkösradalta perusmerkkejä ja ehkä jopa hiukan alipelattu (15%). Keskeltä rataa Baby Beyonce (3%) lähtee riittävän kovaa saadakseen asemat kärkipäästä. Sen vierestä lähtee suosikki Furiosa, jolla on jo peräti 13 voittoa tältä kaudelta. Santtu Raitala antaa Pitch Perfectille varmuudella mahdollisuuden 9-radalta. Alma Cotter (5%) on juossut paljon tätä kovempia lähtöjä ja on nyt aivan unohdettu. Ower My Shoulder (4%) sai yönmustan lähtöpaikan, mutta on tehnyt hurjia juoksuja ja pääsee potintekijäksi lapulle.

Päätöskohteessa voittajaa odottaa 15 000e ykköspalkinto, kun Jokimaa Tekee Tähtiä-Finalistit ottavat mittaa toisistaan. Ken’s Carlos on tehnyt vakuuttavaa jälkeä ja ansaitsee suosikin viitan. Perchpond voitti vakuuttavasti karsintansa keulasta kovan avauksen jälkeenkin. Let’s Get It Up kilpailee hirmuisella voittoprosentilla ja kuuluu joka lapulle. Jymypaukkuina mukaan Macce (3%) ja Let Her Go (2%), joka lopetti Ken’s Carlosin voittamassa karsintalähdössä tosi kovaa takapareista finaalipaikan arvoisesti toiseksi.

Lähtö1: 8

Lähtö2: 1

Lähtö3: 1,3,7,11,13,16

Lähtö4: 1

Lähtö5: 1,2,3,10,11,13

Lähtö6: 1,5,6,9,10,12

Lähtö7: 2,3,4,5,9 Vihjerivin hinta: 54e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *