Romania DNB

KERROIN

2.07
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaikkien katseet ovat perjantai-iltana Suomi-Liechtenstein -ottelussa. Otamme tämän lisäksi kantaa Romanian ja Ruotsin väliseen kamppailuun.

Suomi- Liechtenstein (klo 19:00)

Suomi on perjantaina historiallisessa tilanteessa, kuten kaikki hyvin tietävät. Huuhkajat voi sinetöidä upeat EM-karsinnat kaatamalla Liechtensteinin kotonaan. Vaikka Suomi jostain syystä jäätyisi eikä nappaisi voittoa, niin kisapaikka voi silti tulla taskuun suotuisien lopputulosten myötä.

Edellinen kotiottelu Armenia vastaan oli huomattavasti kovempi paikka. Takana oli ruma vierastappio Bosnialle, ja hyvin lohkossa pelannut Armenia oli potentiaalinen uhka jopa Suomen jatkohaaveille. Huuhkajat hoitelivat matsin kuitenkin tyylikkäästi himaan 3-0 – aivan kuten myös vihjasimme.


in erikoistarjous uusille asiakkaille!

Lyö vetoa Suomi-Liechtenstein -ottelusta vähintään 20 eurolla. tarjoaa sinulle 10 euron ilmaisvedon jokaisesta Teemu Pukin tekemästä maalista!

Lunasta tarjous

Vierasjoukkue Liechtenstein kuuluu Euroopan lilliputteihin. Kyseessä ei ole aivan yhtä surkea maa kuin San Marino, sillä Liechtenstein pystyy ajoittain jopa pieniin yllätyksiin. Tästä on saatu jo esimakua aiemmin Suomen lohkossa, sillä Liechtenstein on napannut vieraspisteen niin Kreikalta kuin Armenialtakin.

Tällä hetkellä mikään ei kuitenkaan viittaa uuteen yllätykseen. Huuhkajat ovat pelannet karsinnat alusta loppuun erinomaisesti, ja maajoukkueen ”uusi tuleminen” eli ”Rivelution” alkoi jo vuosi sitten Kansojen liigassa.

Tämä Huuhkajat on joukkue, joka ei jäädy kovissakaan paikoissa. Uskomme Suomen hoitelevan ottelun rutiinilla ja lunastavan kisapaikan ilman ongelmia.

Paras pelivalinta otteluun on alle 3,5 maalia in 1,78 kertoimella. Suomen puolustus on pitänyt viime syksystä alkaen äärimmäisen hyvin etenkin kotikentällä. Liechtensteinin maali olisi aikamoinen shokki.

Samaan aikaan on huomioitava, että Suomen kotiottelut päättyvät todella harvoin yli kolmen maalin tulokseen. Jos Huuhkajat johtaa matsia 2-0 tai 3-0, niin ottelu pelaillaan todennäköisesti loppuun rutiinilla ja varman päälle.

Romania-Ruotsi (klo 21:45)

Perjantain toinen vihje tulee E-lohkoon, joka on yksi karsintojen mielenkiintoisimmista. Toinen jatkopaikka ennen päätöskierroksia yhä kolmen joukkueen ulottuvilla. Romanian ja Ruotsin välisessä matsissa on selvät sävelet: kotijoukkueen on voitettava ottelu.

Romanian maajoukkue on pelannut erinomaisesti jo kahden viime vuoden ajan. Kansojen liiga sujui kokonaan ilman tappioitta saldolla 3-3-0 ja vain kolmella päästetyllä maalilla. Romania on hävinnyt vain 2/18 edellisestä maaottelustaan.

EM 2020 -kisapaikka on kuitenkin vaarassa, sillä toinen tappioista tuli lohkon kakkosena olevan Ruotsin vieraana 2-1. Kyseessä on kuitenkin sellainen lukema, mikä Romanian on mahdollista biitata esim. 1-0 -voitolla.

Tämä on tärkeä tieto, sillä tasapisteissä joukkueiden keskinäiset ottelut päättävät jatkopaikan. Jos Romania voittaa Ruotsin (paremmalla tuloksella kuin 2-1) ja nappaa päätöskierroksella tasapelin Espanjalta, se menee lohkon kakkoseksi.

Ruotsin kisapaikka oli todella lähellä sinetöityä jo edellisellä kierroksella. Länsinaapurimme johti kotiottelua Espanjaa vastaan aina viime hetkille saakka, mutta hukkasi lopulta tärkeät kaksi pistettä 90. minuutin maaliin.

Ruotsi kohtaa päätöskierroksella kotonaan Färsaaret, mikä tarkoittaa lähes varmuudella kolmea pistettä. Näin ollen joukkueelle riittää hyvin tasapelikin Romanian vieraana kisoihin. Lohkon neljäntenä oleva Norja jää myös tässä skenaariossa kauas taakse.

Vedonlyöntimarkkina ei arvosta juuri Romaniaa, joka on asetettu ottelussa jopa altavastaajaksi kotonaan. Pakkovoittotilanne toki pelaa Ruotsin pussiin ottelun lopussa, jolloin Romanian on riskeerattava tasatilanteessakin.

Mielestämme Romanian pitäisi olla silti vähintään 55-45 kotisuosikki. Betsaamme Romania DNB in 2,07 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *