Belgia

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansojen liigassa pelataan sunnuntaina pitkä lista otteluita. Pelikupongille päätyvät tällä kertaa yksi totals-kohde ja yksi handicap-betsi.

Tsekki-Israel (klo 21:45)

Kotijoukkue Tshekki lähtee sunnuntain otteluun tappio niskassaan. Viikolla se kohtasi vieraissa Saksan, eli harjoitusotteluksi oli valittu todella vaikea rasti. Tappio 0-1 vieraskentällä ei ollut yllätys. Tätä ennen Tsekki hävisi samoin numeroin myös Skotlannin vieraana.

Vaikka takana on kaksi vähämaalista tappiota, näiden ei kannata antaa hämätä. Tsekki pelasi ennen näitä tuloksia 14 maaottelua, joista 13 päättyi yli 2,5 maalin tulokseen. Moni muistaa myös EM-karsinnoista komean kotivoiton Englannista maalein 2-1.

Vierasjoukkue Israel ei pelannut viikolla lainkaan, koska harjoitusottelu Norjaa vastaan oli peruttu. Edeltävässä matsissa maa kaatoi Slovakian vieraissa 2-3. Maaleista vastasi jälleen huikea ykköskärki Eran Zahavi, joka iski hattutempun ottelun toisella jaksolla.

Israel on perustasoltaan pari luokkaa Tsekkiä heikompi ja myös Suomea selkeästi heikompi nippu. Kyseessä on hyvin runsasmaalinen joukkue johtuen kahdesta syystä: heikko puolustus yhdistettynä Zahavin maalivainuun.

Tsekki ja Israel ovat olleet kumpikin over-tipsien kohteena myös aiemmin. Edeltävä kohtaaminen (Israel-Tsekki) päättyi kuukausi sitten myös odotetusti yli 2,5 maalin tulokseen 1-2. Ennakoimme vastaavia maalilukuja myös sunnuntaina.

Pelataan yli 2,5 maalia in 1,81 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %. Voit myös pelata pikkupanoksella Israelin suoraa voittoa esim. in 5,30 kertoimella. Kaikki yli viiden kertoimet ovat kepeästi pelikelpoisia.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Belgia-Englanti (klo 21:45)

Kotijoukkue Belgia otti viikolla odotetun voiton Sveitsistä maalein 2-1. Harjoituspelissä käytettiin hyvin varamiehistä joukkuetta, mutta ykkösmiehet tulevat varmasti kehiin tähän huippukamppailuun. Belgia on pelannut 16 edellistä maaottelua hurjalla saldolla 14-1-1.

Moni muistaa Belgian vahvat esitykset kesän 2018 MM-skaboista. Tuolloin joukkue putosi välierissä Ranskaa vastaan ja kaatoi lopulta Englannin pronssiottelussa 2-0. Meidän rankingissamme Belgia on tällä hetkellä koko Euroopan paras joukkue, eli pykälän edellä mm. Ranskaa, Englantia ja Italiaa.

Vierasjoukkue Englanti otti viikolla rutiinivoiton Irlannista maalein 3-0. Kyseessä oli Belgian tavoin selkeä kakkosjoukkue, sillä ykkösmiehiä säästeltiin sunnuntain peliin. Englanti palasi samalla voittojen tielle, sillä edeltävässä matsissa tuli yllätystappio Tanskalle maalein 0-1.

Englanti on ollut perinteisesti erittäin vahva EM- ja MM-karsinnoissa, ja joukkue oli myös yksi finalisteista edellisessä Kansojen liigassa. Takana on 20 maaottelua saldolla 15-3-2, mikä kertoo kaiken ”Kolmen leijonan” nykytasosta futiskentillä.

Vaikka Englanti onkin erittäin laadukas joukkue, näemme Belgian silti pykälää vahvempana. Kotietu ei ole koronaviruksen vuoksi normaali, mutta tilastojen mukaan vain noin 15-20 prosenttia normaalia pienempi. Belgian voiton todennäköisyys nousee siis lähelle 50 pinnaa.

Betsataan sunnuntain huippumatsiin kotivoittoa in 2,35 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46 %. Rohkeimpien kannattaa hakea vielä parempaa valueta Belgia -1 aasialaisesta tasoituksesta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *