Ilves 1X2

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Nostamme esiin kaksi mielenkiintoista peli-ideaa Helsingin ja Tampereen otteluista.

HIFK-SaiPa

Kotijoukkue HIFK oli alkukaudella yksi Liigan suurimpia alisuorittajia. Stadilaiset hukkasivat mielettömästi maalipaikkoja illasta toiseen. Kurssi alkoi vihdoin kääntyä kuukausi sitten, jonka jälkeen HIFK teki maaleja 3+3+6+4+8+3 kuudessa peräkkäisessä ottelussa.

Kahdessa viime matsissa on ollut maalinteon kanssa hiljaisempaa, mutta ei kannata antaa numeroiden hämätä. Stadilaiset loivat Kärppiä ja KalPaa vastaan xG:tä reilun kuuden maalin verran, vaikka osuivat vain kahdesti. Hyökkäyspeli on Turusen johdolla parantunut selvästi alkukaudesta.

Kotijoukkueella on pieniä kokoonpano-ongelmia, kun pirteästi kauden aloittanut Jääskä joutui parin kuukauden sairaslomalle. Tärkeä trio Saarinen & Sallinen & Kangasniemi on statuksella day-to-day. Arvelemme vähintään yhden näistä herroista pelaavan.

Vierailija SaiPa on vahvistanut rivejään mielenkiintoisella puolustajalla. Kyseessä on kaudella 2016/2017 Ruotsin U20-joukkueessakin mainiosti esiintynyt David Bernhardt. Ruotsalainen tuo kapeaan puolustukseen laukaisu-uhkaa ja parantaa selvästi joukkueen pelinavausta.

SaiPan ottelut ovat olleet edeltäneen kuukauden aikana tapahtumia täynnä. Kuusi edellistä matsia ovat päättyneet vähintään viiden maalin tuloksiin huikealla 7,17 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. SaiPan verkkoon on tehty vähintään kolme maalia 5/6 näistä otteluista – ainoastaan surkea TPS osui kahdesti.

Vedonlyöntimarkkina asettaa molemmat joukkueet liian vähämaalisiksi juuri nyt. Edellisessä kohtaamisessa Kisapuistossa nähtiin myös 10 maalia. Molempien maalivahtitilanne on edelleen epästabiili, mikä auttaa over-betsejä.

Vihjasimme overia myös edelliseen kohtaamiseen ja jatkamme samalla linjalla. Betsataan yli 5,5 maalia in 2,01 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 55%.


in erikoistarjous uusille asiakkaille!

Lyö vetoa Suomi-Liechtenstein -ottelusta vähintään 20 eurolla. tarjoaa sinulle 10 euron ilmaisvedon jokaisesta Teemu Pukin tekemästä maalista!

Lunasta tarjous

Ilves-Tappara

Ilves oli alkukierrosten suurin floppi. Tupsukorvat aloittivat kauden järkyttävällä kuuden ottelun tappioputkella. Tämä johti myös pikaiseen päävalmentajanvaihtoon, mikä tuotti monien yllätykseksi tulosta. Jouko Myrrä nappasi heti avauspelissään 7-4 voiton KalPasta.

Nyt Ilveksen alkukausi tuntuu olevan vain kaukainen muisto. Mitalipeleihin asti veikattu joukkue on noussut loka-marraskuun aikana koko Liigan kuumimmaksi ryhmäksi. Takana on jo kuusi peräkkäistä voittoa ja ainoastaan yksi tappio kahdeksasta viime pelistä (Lukkoa vastaan kotona jatkoajalla).

Ilveksen hyökkäyspeli on parantunut valtavasti Arttu Ruotsalaisen paluun jälkeen. Tilanteita syntyy ja maalinteon rentous on hyvällä tasolla.

Tappara on ollut kiistatta alkukauden parhaita suorittajia. Joukkue on Liigan kahden parhaan joukossa tehdyissä maaleissa, päästetyissä maaleissa, ylivoimaprosentissa sekä alivoimaprosentissa.

Yhdeksäntoista ottelun saldona on ainoastaan yksi tappio varsinaisella peliajalla – sekin tuli Kärppiä vastaan. Tappara ei ole ollut xG:n valossa mitenkään vakuuttava. Se olisi ansainnut maalipaikkojen perusteella huomattavasti vähemmän pisteitä.

Tappara eteni ainoana suomalaisjoukkueena CHL:n neljännesvälieriin. Joukkue ilmoitti jo ennen kauden alkua panostavansa CHL-kauteen todella paljon. Ratkaiseva osaottelu pelataan Sveitsissä 19.11. mikä voi hieman häiritä keskittymistä perjantain otteluun.

Ilves on tällä hetkellä iso haaste Tapparalle. Tupsukorvat voittivat myös edellisen derbyn ja olivat xG:n valossa puoli maalia parempia myös kauden avauksessa, joka päättyi 4-5 Tapparan voittoon. Pelaamme ille Ilveksen voittoa (1X2) kertoimella 2,65. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *