JYP-Saipa yli 5,5

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

JYP:n tuskainen kausi jatkui keskiviikkona HPK:n vieraana. Joukkueen esitys oli sentään nousujohteinen, ja kolmannen erän loppu jopa lupauksia herättävä. Alkukaudella JYP:n ylivoima oli erittäin vaarallista, mutta viime aikoina tulosta ei ole tullut. HPK-ottelun kahdessa ylivoimassa oli hyviä aihioita, ja tulostakin tuli lopulta maalin muodossa. 5 vs 5 -pelissä jyväskyläläiset olivat selkeästi perässä, kuten niin moni muukin joukkue Hämeenlinnassa vahvasti liikkuvan ja paineistavan kotijoukkueen käsittelyssä.

SaiPalla on alla ehdottomasti yksi kauden parhaista peliesityksistä hyökkäyssuuntaan, kun se kellisti kovassa tappioputkessa olevan KalPan kotonaan 4-2. SaiPa sai otteluun pitkästä aikaa lähestulkoon ykkösmiehistönsä. Paluun tekivät puolustaja Autio, Elmeri Kaksonen sekä alkukaudesta vahvaa rannelaukaustaan väläytellyt Emil Oksanen.

SaiPan hyökkäysosasto on terveenä ollessaan ehdottomasti liigan laajimpia, sillä joukkueella riittää laatuhyökkääjiä viiteen kentälliseen. Tällä hetkellä tilanne on erinomainen, kun maajoukkueiden mukana olleet pelaajat palaavat vahvuuteen. Heistä etenkin vahvassa vireessä ollut Santeri Virtanen tuo lisää vaihtoehtoja keltapaitojen hyökkäysosastolle.

Tämä ottelu on JYP:lle selkeästi SaiPaa tärkeämpi – joukkueen on yksinkertaisesti pakko voittaa. JYP tulee taatusti jättämään kaukaloon kaikkensa. SaiPa ei ole vakuuttanut vieraspeleissä pätkääkään, mutta nyt tervehtynyt hyökkäysosasto pääsee iskemään 4 laadukkaalla hyökkäysketjulla väsyneen JYP:in kimppuun.

Odotettavissa on maaleja molempiin päihin, ja in 2,10 kerroin yli 5,5 maalin tulokselle maistuu todella hyvin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!