Philadelphia -3.5

KERROIN

2.01
0
pv
0
t
0
min
0
s

Su 15.11. klo 20:00 New York Giants – Philadelphia Eagles

NFC East, jossa molemmat näistä joukkueista pelaavat, on ollut tällä kaudella yleinen NFL:n naurun aihe ja syystäkin. Niin surkeaa on ollut divisioonan joukkueiden suorittaminen. Jokaisen divisioonan voittaja pääsee kuitenkin playoffeihin, joten panosta peleissä joukkueilla yhä riittää. Jos divisioonasta jollain on potentiaalia esiintyä playoffeissa edes siedettävästi, niin se on Philadelphia, joka on ollut San Franciscon ohella liigan pahiten loukkaantumisista kärsinyt joukkue. Tuosta huolimatta Eagles on silti divisioonan kärjessä.

Nyt Eaglesin terveystilanne alkaa vihdoin näyttää paremmalta. Joukkueella oli viime viikolla bye week, eli puolikuntoiset pelaajat ovat saaneet kaksi viikkoa parannella itseään kuntoon. Avainpelaajista ainakin Miles Sanders ja koko alkukauden missannut Alshon Jeffery ovat palaamassa kokoonpanoon ja lisäksi hyökkäyksen linjan tärkeät Lane Johnson ja Jason Peters, jotka ovat pelanneet puolikuntoisina ovat varmasti nyt jo ainakin lähellä täyttä pelikuntoa. Linjan parantuminen on tärkeää pelinrakentaja Carson Wentzille, joka on viettänyt viime peleissä aikaa liki yhtä paljon kentän pinnassa kuin pystyssä.

Giants otti viime viikolla kauden toisen voittonsa. Molemmat ovat tulleet divisioonavastus Washintonista voittomarginaalien ollessa 1 piste ja 3 pistettä. Viime viikon voitossa Giantsilla meni lisäksi kaikki putkeen, kun vastustajan pelinrakentaja loukkaantui pelin ensimmäisellä neljänneksellä ja lisäksi joukkue saavutti peräti viisi pallonriistoa menettämättä itse palloa kertaakaan. Noilla statistiikoilla Giantsin olisi pitänyt voittaa peli mennen tullen, joten se, että Washingtonilla oli lopussa vielä mahdollisuus tasoittaa tai kääntää peli on hyvinkin huolestuttavaa.

Pidän Eaglesia joukkueista selvästi parempana, nyt kun loukkaantumistilanne alkaa vihdoin helpottaa. Markkina ei vielä ole tuohon täysin reagoinut, joten pelivalintani otteluun on Philadelphia -3,5, jolle on Pinnaclella tarjolla kerroin 2,01. Arvioni tämän toteutumiselle on 54 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *