Indians +1,5

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyn pääsarjat palaavat maajoukkuetauon jälkeen jälleen tositoimiin ja perjantain tarjonnasta löytyy erittäin mielenkiinotinen Happeen ja Indiansin välinen mittelö.

Happee-Indians (klo 18.30)

Happee lukeutuu sarjan parhaimpiin joukkueisiin ja kyllähän hirvilauma erittäin vahva on kauden alkupuoliskollakin ollut. Tähtihyökkääjä ja jyväskyläläisten ehdottomasti arvokkain pelaaja Peter Kotilainen on pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi mutta viimeiset kolme ottelua Happee on tullut hyvin toimeen ilman ”pörssi-Peteäkin”. Joukkueesta löytyy todella paljon laatua mutta todellisia ykköskorin ratkaisjoita ei liieemin ole tarjolla. Jami Manninen jää hyökkäyspäässä auttamatta liian yksin ja Kotilaisen poissaolo tulee tulostaululla ajan myötä väkisinkin näkymään. Markus Laakso ei allekirjoittaneen papereissa kerää kovinkaan suurta luottoa tolppien välissä mutta on kaikesta huolimatta joukkueen selkeä ykköskassari.

Indiansia povailtiin kausiennakossamme jälleen puodtuspeleihin kiusaamaan isompiaan mutta alkukierrosten vahvat otteet tekevät Heimosta jopa varsin potentiaalisen menestyjän tällä kaudella. Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala muodostavat erittäin kovan syömähampaan jonka varaan pystyy rakentamaan erittäin hyvin. Erinomaisesti roolitetusta joukkueesta ei nimellisesti löydy mitään tähtiloistoa mutta heimo-nutussa pelaajista kyllä saadaan kaikki potentiaali ulosmitattua. Pakkikalusto Indiansilla on yksi sarjan parhaimpia ja nimenomaan pallollisesti Otto Lehkosuo, Santeri Torpianen ja Tuomas Harjula ovat erittäin taitavia. Mikko Kirvesniemi on kelpo mies maalinsuulla ja melko varmasti saa starttivuoron tänään.

Happee on nostettu markkinoilla melko selväksikin ennakkosuosikiksi ja tätä me emme täysin allekirjoita. Jyväskyläläiset omaavat kyllä erittäin laadukkaan joukkueen mutta pelillisesti se ei ole esittänyt vielä mitään mihin Indians ei pystyisi vastaamaan. Monnarilla ei helppoja vieraspisteitä ole ikinä tarjolla, mutta kyllä pelit isketään sisään ehdottomasti vierasjoukkueen kautta. tarjoilee Heimolle 1,5 maalin etumatkaa hyvällä 1,73 kertoimella, joka nostetaan suuren jalkapallopäivän kupongille talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *