Israel

KERROIN

5.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen Vakio 1 eli viikon päävakio pelataan poikkeuksellisesti sunnuntaina. Tämä johtuu tietysti maaotteluviikonlopusta. Kuponki koostuu tällä kertaa Kansojen liigan otteluista, ja mukana on myös Suomen matsin Bulgarian vieraana.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Bulgari-Suomi (27-32-41)

Bulgaria leikitteli viikolla 3-0-voiton Gibraltarista harjoitusottelussa. Kyseessä oli maan ensimmäinen voitto pitkään aikaan, ja Kansojen liiga on sujunut myös toistaiseksi hyvin heikosti. Bulgaria jää Suomen lohkon jumboksi. Huuhkajilla on puolestaan takana historiallinen 0-2-voitto maailmanmestari Ranskasta. Kansojen liiga on sujunut myös erinomaisesti epäonnisen Wales-tappion jälkeen, sillä Suomi voi yhä voittaa oman lohkonsa. Huuhkajat ovat vieraissakin selkeä suosikki heikkoa Bulgariaa vastaan. Ottelun maaliodotus on erittäin matalalla, mikä nostaa tasapelin prosentteja. Merkitään oikein pelattu ykköskohde umpeen. Huuhkajien peliprosentit todennäköisesti nousevat viikonlopun aikana, ja Bulgarian venyminen pisteille nostaisi rivin arvoa mukavasti.

2: Wales-Irlanti (42-33-25)

Suomen lohkon ykkösjoukkue Wales pelasi viikolla 0-0-tasapelin Yhdysvaltoja vastaan. Kyseessä oli kolmas nollapeli putkeen ja peräti seitsemäs nollapeli kahdeksaan otteluun. Ainoa tahra tässä saldossa on 0-3-tappio Englannille harjoitusottelussa. Irlanti hävisi Englannille samoin numeroin viikon harjoitusmatsissa. Maa ei ole voittanut seitsemään otteluun eikä ole onnistunut maalinteossa viiteen peräkkäiseen matsiin. Naapureiden taistelusta on luvassa erittäin vähämaalinen vääntö, joka voi hyvinkin ratketa yhteen osumaan. Me emme arvosta Walesia vakionpelaajien tasolle. Otetaan ylipelatusta ykkösestä ohipeli, sillä hyviä ohipeli-ideoita ei kupongilla montaa ole.

3: Hollanti-Bosnia-Hertsegovina (66-22-12)

Hollanti on ollut alkusyksyn heikossa tuloskunnossa, eikä tahti parantunut myöskään viikon Espanja-kamppailussa. Saldoksi jäi 1-1-tasapeli, mikä oli viides voitoton matsi peräkkäin. Hollanti on pelannut nyt kuusi maaottelua, joissa se on tehnyt maksimissaan yhden maalin. Bosnian saldo ei ole paljon parempi, sillä viikolla tuli turpiin Iranilta 0-2. Maa on voittanut yhdeksästä edellisestä ottelusta vain Liechensteinin. Edelliset kolme peliä Bosnia on jäänyt nollille. Vakiossa kohde 3 on pelattu aivan oikein. Haetaan tässäkin yllätystä, sillä Hollannin otteet (ja kokoonpanot) ovat olleet syksyn mittaan varsin heikkoja. Bosnia voi hyvänä päivänä järjestää kunnon pommin. Merkitään siis kohde 3 umpeen.

4: Italia-Puola (57-27-16)

Italian erinomainen tuloskunto jatkui viikolla, kun Azzurri kaatoi helposti Viron 4-0 harjoitusmaaottelussa. Kyseessä oli jo 20. peräkkäinen ottelu ilman tappiota huikealla 15-5-0 -saldolla. Omiin on mennyt kymmenessä edellisessä ottelussa vain kolme maalia. Puolan tuloskunto on myös kova; viikolla kaatui Ukraina 2-0, ja joukkue on pelannut kymmenen edellistä maaottelua saldolla 8-1-1. Ainoa tappio on Hollannin vieraana maalein 0-1. Vastakkain on kaksi Euroopan laatujoukkuetta, mutta pidämme Italiaa tällä hetkellä merkittävästi vahvempana ryhmänä. Kotivoitto toteutuu kavennetulla kotiedullakin lähes kuusi kertaa kymmenestä, joten 49 % pelattu ykkönen on Vakiossa erinomainen varmavalinta.

5: Belgia-Englanti (46-27-27)

Belgia otti viikon harjoitusmatsissa voiton tuttuun tyyliinsä, vaikka pelasikin hyvin varamiehistöllä. Sveitsi kaatui kotona 2-1, ja Belgian saldon on 16 edellistä maaottelusta 14-1-1. Ainoa tappio tässä saldossa on vieraissa Englannille kuukausi sitten. Nyt on tarjolla siis revanssia. Englanti otti rutiinivoiton Irlannista maalein 3-0. Joukkue palasi takaisin voittojen tielle Tanskalle kärsityn yllätystappion (0-1 kotona) jälkeen. Kyseessä oli vasta toinen tappio 20 ottelusta saldolla 15-3-2. Belgia ja Englanti ovat kiistatta Euroopan eliittiä juuri nyt. Meidän mielestämme Belgian pelivoima on silti vielä pari napsua vierasjoukkuetta suurempi. Vakiokansa on eri mieltä, joten kotivoitto on jäänyt selvästi alimerkityksi. Otetaan tämä lahja vastaan ja napataan Belgia varmaksi.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

6: Tanska-Islanti (66-22-12)

Tanskan erinomaiset otteet jatkuivat viikon harkkapelissä Ruotsia vastaan. Juutit nappasivat ansaitun 2-0-voiton, mikä oli neljäs peräkkäinen voitto ja viides peräkkäinen nollapeli. Tanska on ollut huikeassa vireessä jo pitkän aikaa häviten vain yhden 21 edellisestä maaottelusta. Tämä tappio tuli Belgian vieraana. Islanti romahti viikolla katkeraan vierastappioon Unkaria vastaan EM-karsintojen playoffs-vaiheessa. Saarelaiset menettivät 0-1-johdon 88. ja 92. minuutin osumiin. Islanti on ollut muutenkin heikossa hapessa edellisten EM-karsintojen jälkeen ja hävinnyt 5/6 edellisestä ottelusta. On hyvin vaikea nähdä Islannin venyvän edes pisteeseen hirmuvireisen Tanskan vieraana. Kotivoiton peliprosentit eivät ole karanneet korkeaksi, joten tarjolla on jälleen osuva varma.

7: Turkki-Venäjä (38-30-32)

Turkin voitoton putki venyi viikolla jo kuuteen otteluun, kun joukkue pelasi viidennen peräkkäisen tasapelinsä. Tällä kertaa tuloksena oli 3-3-pistejako Kroatiaa vastaan harjoitusmatsissa. Turkin EM-karsinnat sujuivat erinomaisesti, mutta Kansojen liigassa on ollut nihkeää. Venäjä johtaa UNL-lohkoa tappiottomalla 2-2-0-saldolla. Myös vierailla on saldonaan kolme tasapeliä peräkkäin ja neljä voitotonta ottelua. Viikolla Venäjä jäi 0-0-tasapeliin Moldovan vieraana. Kyseessä on varsin ympäripyöreä matsi, jonka paras merkki on 34 % pelattu ykkönen. Koska kupongilla on tällä kertaa niin paljon hyviä varmoja, tämä haastava kohde on varaa laittaa umpeen.

8: Valko-Venäjä-Liettua (56-27-17)

Valko-Venäjä kuuluu normaalisti niihin joukkueisiin, jotka jäävät EM-karsinnoissa lohkonsa kahden heikoimman joukkoon. Kansojen liigassa V-V johtaa kuitenkin lohkoaan, ja maa on perustasoltaan myös selvästi tämän nipun vahvin. Liettua kaatoi viikon harkkapelissä Färsaaret 2-1. Kyseessä oli jo viides peräkkäinen maaottelu ilman tappiota, tosin kaikki vastustajat ovat olleet heikkoja. Tämän kaksikon aiempi kohtaamien päättyi Kansojen liigassa 2-2, jossa Liettua nousi tappioasemasta tasoihin 75. minuutin maalilla. Valko-Venäjä on perustasoltaan selvästi Liettuaa vahvempi. Kotivoitolle voidaan kellottaa lähes 60 prosenttia myös kavennetulla kotiedulla. Vakiossa ykkönen on pelattu vain 49 pinnaa, joten Valko-Venäjä kelpaa erinomaisesti varmaksi.

9: Albania-Kazakstan (53-27-20)

Futisfanit muistavat Albanian kesän 2016 EM-kisojen yllätysjoukkueena. Tulevissa EM-skaboissa maata ei nähdä, eikä Albania voita edes omaa C-tason lohkoaan Kansojen liigassa. Viikolla kaatui sentään Kosovo harkkapelissä 2-1. Kazakhstan on perustasoltaan pari luokkaa vielä Albaniaa heikompi. Viikon harjoituspelissä maa taisteli kelvollisen tasapelin Montenegron vieraana. Kyseessä oli kolmas ottelu putkeen ilman tehtyä maalia. Vakiossa kohde on pelattu täysin oikein, joten suuria peli-ideoita ei ole tarjolla. Haetaan ykkösen rinnalle myös tasapeli, kun vastakkain on kaksi hyökkäystehoiltaan heikkoa nippua. Vaihtomerkkiin pitäisi olla tällä kupongilla varaa myös pienemmällä budjetilla. 1X.

10: Itävalta-P-Irlanti (68-21-11)

Itävalta nappasi viikolla neljännen peräkkäisen voittonsa putkeen kaatamalla Luxemburgin vieraissa 0-3. Kyseessä oli myös kolmas peräkkäinen nollapeli. Monille hieman ”unohdettu” maajoukkue Itävalta on pelannut kymmenen matsia saldolla 8-0-2 ja voittaa todennäköisesti myös oman lohkonsa. Pohjois-Irlanti hävisi viikolla EM-karsintojen playoffs-matsin Slovakiaa vastaan lisäajan jälkeen 1-2. Kyseessä oli jo kahdeksas voitoton ottelu peräkkäin. Tästä tappiosta toipuminen voi olla raskasta parin päivän varotusajalla, eikä pelaajien kierrätys Itävaltaa vastaan yllättäisi. Näemme kotijoukkueen ottelussa lähes 70 prosentin suosikkina. Vakiokansa on lämmennyt ykköselle vain 62 % verran, joten Itävallasta saadaan erittäin maistuva ja osuva varma!

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

11: Romania-Norja (32-30-38)

Romania palasi voittojen tielle murskaamalla Valko-Venäjän viikon harjoitusmatsissa maalein 5-3. Tätä edelsi kolme tappiota putkeen Itävaltaa, Norjaa ja Islantia vastaan. Kansojen liiga ei ole lähtenyt hyvin käyntiin, ja Romania tarvitsee tästä matsista pisteitä. Norjan harjoitusottelu Israelia vastaan peruttiin viikolta. Viikingit ovat pelanneet hyvän UNL-turnauksen toistaiseksi saldolla 3-0-1 häviten ainoastaan Itävallalle. Nuori Dortmund-stara Erling Haaland paukuttaa maaleja nyt myös maajoukkueen puolella, mikä on tuonut viikinkien hyökkäykseen aivan uutta virettä. Norja on toki kaksikosta laadukkaampi, mutta ei vuonomaa voi olla kuin marginaalinen suosikki vieraskentällä. Haetaan tässä kohteessa ohipeli ylipelatusta kakkosesta, jotta riville saadaan arvoa monien suosikkivarmojen jälkeen.

12: Tshekki-Israel (56-22-22)

Tshekki pelasi viikolla vaikean harjoitusottelun Saksaa vastaan ja taipui odotetusti vieraissa tappioon (0-1). Tätä ennen maa hävisi myös Kansojen liigan lohkoa johtavalle Skotlannille vieraissa 0-1. Kokonaisuutena Tshekin peli kulkee ihan hyvin, ja joukkue selviytyi myös ensi kesän EM-turnaukseen. Israel ei pelannut lainkaan harjoitusottelua viikolla. Maa voitti edellisessä ottelussaan Slovakian komeasti vieraskentällä 2-3, kun ykköstähti Eran Zahavi iski ottelussa hattutempun toisella jaksolla. Israel on perustasoltaan selvästi Tshekkiä heikompi, mutta Zahavin johdolla maa pystyy silloin tällöin yllätyksiin. Ottelun maaliodotus on poikkeuksellisen korkea, sillä vastakkain on kaksi runsasmaalista joukkuetta. Otetaan ykkösen rinnalle mukaan myös Israelin vierasvoitto, jos Zahavilla olisi taas hyvä päivä. 1_2.

13: Unkari-Serbia (33-30-37)

Jokainen tosifani muistaa hyvin, mitä Unkari teki Suomelle sateisella Olympiastadionilla vuonna 1997. Viikolla Unkari aiheutti sydänkohtauksia myös Islannin faneille, kun maa käänsi 0-1-tappioaseman 2-1-voitoksi 88. ja 92. minuutin maaleilla EM-karsintojen playoffs-vaiheessa. Serbia pelasi myös EM-karsintaa; maa nousi 90. minuutin osumalla tasoihin Skotlantia vastaan, mutta hävisi ottelun lopulta rangaistuspotkuilla. Todennäköisesti molemmilta nähdään nyt lepuutuksia, sillä parhaat pelaajat olivat tulessa torstai-iltana. Serbia on perustasoltaan selvästi vahvempi ja ansaitsee marginaalisen suosikkiaseman. Otetaan päätöskohteessa ohipeli selvästi väärin pelatusta Unkarista. X2.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Serbia olisi pelattava, jos saat sille yli 2,70 kertoimen (=100/37).

Seuraavat kohteet kelpaavat kupongille in tarjonnasta: Israel @ 5,60 (22 %), Belgia @ 2,32 (47 %) ja Romania @ 3,50 (32 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 4:1 Italia, 5:1 Belgia, 10:1 Itävalta

Parhaat ohipelit: 2:X2 ohi Wales, 11:1X ohi Norja, 13:X2 ohi Unkari

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *