H2H Skar-Krogh: Skar

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

H2H Hamilton-Fossli: Fossli

Miesten sprintissä Johannes Klaebo lähtee parantamaan todella kehnoa alkukauttaan mutta kyllä Pellegrino etunenässä tulee jälleen kovasti laittamaan kampoihin. Ristomatti Hakola oli viime talvena Davosissa neljäs, joten joko nyt Rise?

tarjoilee jälleen hyvää pelattavaa kun norjalaisten kaksinkamppailussa vastakkain ovat Sindre Skar sekä Finn Hågen Krogh. Skar on täysin puhdas sprintteri eikä mies liiemmin edes kilpaile pidemmillä matkoilla. Sindre on napsinut lukuisia finaalipaikkoja maailmancupissa joista viimeinen juuri Lillehammerissa tämä ollen neljäs. Krogh oli viime talvena todella ailahteleva mutta mies on saanut selkeästi pakkansa kasaan tälle kaudelle joskin Lillehammerin normaalimatkalla totaali sippi jälleen tulikin. Sprintissä Krogh on napannut tältä talvelta Lillehamerista viidennen ja Rukalta sijan 19.

Skar on pariin ansaittu suosikki ja myös me iskemme pelit tässä tämän kautta. Krogh on parhaimpana päivänään todella hyvä mutta miehellä tuo taso tahtoo heitellä turhankin paljon. Skar ei viikko sitten Beitostölenissä kisannut kun taas Krogh ankkuroi Norjan ykkösviestiporukassa. Tuo ankkuriosuus jätti todella paljon kysymysmerkkejä ilmaan sillä Krogh oli todella vaisu ja vain juuri ja juuri pesi Melnichenkon loppukirissä.

Toisessa kohteessa pariksi on lyöty yhdysvaltojen Simeon Hamilton sekä norjan Sonde Turvoll Fossli. Hamilton on puhdas sprintteri ja juuri vapaalla hiihtotyylillä helpolla radalla. Mies on vuosien saatossa väläytellyt juuri esimerkiksi Davosissa mutta kyllä tämän parhaat päivät ovat jo takana päin. Fossli on nii ikään puhdas sprintteri, toki selvästi Hamiltonia monipuolisempi tapaus. Fossli on todella vahva ja kyllä Davosin helppo rataprofiili tällekkin passaa. Rukan sprintissä norjalainen oli finaalissa kuudes ja Lillehammerissa 15.

Hamilton on lyöty pariin suosikiksi ja tästä olemme selkeästi erimieltä. Hamilton on toki hyvä vapaan sprintteri ja etenkin Davosissa suksi on kulkenut. Viime kaudella kyseisessä kilpailussa Fossli oli 8. ja Hamilton 9. ja uskomme norjalaisen yltävän edelle tälläkin kertaa. Fossli on papereissamme jopa hienoinen suosikki pariin joten pelit ehdottomasti norjalaisen kautta! (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!