H2H Matveeva-Ingemarsdotter: Ingemarsdotter

KERROIN

2.10
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Sveitsin Davosissa jossa olosuhteet suorastaan hellivät urheilijoita. Lauantaina luvassa on sprintit vapaalla hiihtotyylillä, aika-ajo naisten osalta käyntiin klo 12.00!

tarjoilee kilpailuun maistuvan H2H parin jossa vastakkain on asetettu venäjän Natalia Matveeva sekä ruotsin Ida Ingemarsdotter. Matveeva on yksi venäjän joukkueen kokeneimpia hiihtäjiä mutta jäänyt hiukan nuorien Belorukovan ja Neprayevan varjoon, joskin täysin perusteellisestikkin. Matveeva on selkeä sprintteri jonka normaalimatkojen tulokset ovat todella kehnoja. Myöskään sprintissä nainen ei kuulu maailman kärkihiijtäjiin eikä cupissa olla kymppisakkinkaan tuuleteltu kuin muutaman kerran. Lillehammerissa venäläinen oli sprintin kahdeksas ja Rukalla sijoitus oli 20. Ruotsin Ingemarsdotter on myös hyvin kokenut hiihtäjä mutta tulostaso varsinkin normaalimatkoilla on noussut tälle kaudella aivan uudelle tasolle. Sprintissä ruotsalainen on aina ollut todella vahva ja alkukausi on sujunut mallikkaasti. Lillehammerissa sprintissä irtosi seitsemäs sija ja Rukalla Ingemarsdotter kipusi aina podiumille asti ollen kolmas.

Ingemarsdotter on laitettu pariin altavastaajaksi jota emme millään pysty allekirjoittamaan. Ruotsalainen on ollut alkukaudesta todella kovassa iskussa ja jo pelkästään normaalipäivänä tämä on melkein finaali-hiihtäjä maailmancupissa. Matveeva on papereissamme lähes joka osa-alueella Ingemarsdotteria perässä, joten yli kakkosen kerroin napataan kupongille heti mukaan! (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!