Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Toisessa kohteessa Rokin Maxi voitti viime keskiviikkona, nyt suosikiksi pelatun Morisonin aivan selityksittä. Rokin Maxilla on aina laukkariski olemassa, mutta kahteen edelliseen ei ole laukkaa tullut ja molemmat startit ovat päättyneet Rokin Maxin voittoon. Ravilla Rokin Maxi jyskyttää voimillaan kaikista ohi. Toinen varma napataan viidennen kohteen Bee Combosta. Pekka Korpi tähtää koko matkan johtoon ykköradalta ja keulasta nykykuntoinen Bee Combo olisi erittäin paha ohitettava muille.

Avaus kohteessa keskeltä rataa tulisesti avaava Capo on pelattu niukaksi sosikiksi. Jos Capo saa keulasta rauhoitta vauhdin mieleisekseen, on se lähellä voittoa. Pelataan varmistukseksi kuitenkin takarivin kovakuntoiset Vikens Energy ja Werner Ors. Mikäli kiihdytys venyy, tai joku vaatii matkalla Capolta vauhtia, ohittaa nämä kaksi monta valjakkoa. Mukaan vielä huippu iskussa oleva, mutta kurjasta lähtöpaikasta kärsivä Bismarck Comery.

Kolmas kohde vaikuttaa ennakkoon kahden kaupalta. Pate Pollealla on alla neljästä edellisestä 2 voittoa ja kaksi kakkosta. Ruuna ei ole kovin tarkka juoksusta ja esimerkiksi Turussa 3.12. se lipui kuolemanpaikalta viimemetreillä ohi keulahevosen. Tuliopaali on kovassa iskussa ja voitti 4.12. Rovaniemellä pitkällä kirillä. Tuliopaalilla on valmentaja Miika Tenhusen mukaan mahdollista päästä tässä jopa keulaan. Molempien kunto on kova ja voitto ei kovin herkästi jää tämän kaksikon ulkopuolelle.

Neljännessä kohteessa Furiosa on pelattu hyvältä paikalta suosikiksi. Vastus on kuitenkin ihan hyvä ja varmistuksia kaivataan. MAS Flash on ollut oikein hyvä kahteen edelliseen ja kuuluu toisena lapulle. Firecracker Gunn saa 9-radalta väkisinkin hyvän juoksun ja ainakin mahdollisuuden, mikäli peli vain vetää. Gambler Sisu on voittanut joka toisen ja laukannut joka toiseen. Otetaan lapulle, kun kaavan mukaan nyt olisi voiton vuoro.

Päätöskohteessa Federal Hill, Midnight Prince ja Flex To Wheels jakavat kolmistaan yli 70% pelistä. Kahden ensin mainitun paikat ovat takarivin uloimmat, joten vedetään ison rahan toivossa tämä lähtö läpi, eli pelataan kaikki 12 valjakkoa. Muutamalla 1-2% pelatulla hevosella juoksu onnistuu väkisinkin aivan nappiin, joten tähän kannattaa hakea yllätystä.

Lähtö1: 5,8,9,10

Lähtö2: 6

Lähtö3: 5,7

Lähtö4: 2,5,6,9

Lähtö5: 1

Lähtö6: Kaikki 12 valjakkoa Vihjerivin hinta: 38,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *