Man City-WBA U3.5

KERROIN

2.01
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan tiistaina kaksi ottelua. Me löysimme pelivalinnan molemmista matseista!

Wolves-Chelsea (klo 20:00)

Kotijoukkue Wolves tulee tiistain matsiin taatusti äkäisenä. Susihukat taipuivat lauantaina kirvelevään kotitappioon Aston Villaa vastaan. Tasainen ja vauhdikas matsi olisi hyvin voinut kääntyä Wolvesille, mutta Villa kuittasi 0-1-voiton loppuhetkien osumalla.

Tätä ennen Wolves oli täysi vastaantulija Liverpoolissa 0-4-tappion myötä. Yksi tekijä on varmasti ykköstykki Jimenezin poissaolo näistä peleistä, mutta mies ei ole ollut viime viikkoina aivan parhaimmassa vireessään. Wolvesin pelivoima on yhä laadukasta keskikastia.

Jos Wolvesia kismittää lauantain tappio, niin vierailija Chelsean leirissä ollaan myös kiukkuisia. Blues hävisi 17 tappiottoman matsin jälkeen ensimmäisen kerran. Chelsea taipui Evertonia vastaan 0-1-tappioon ja kolisutteli maalikehikkoa useampaan kertaan.

Chelsea on ollut kiistatta yksi Valioliigan parhaista joukkueista tällä kaudella. Myös Mestarien liiga on sujunut erinomaisesti, ja laaja rinki etenkin hyökkäyspäässä on mahdollistanut paljon rotaatiota. Chelsea on näyttänyt virkeämmältä kuin monet muut kärkijoukkueet.

Wolvesin ja Chelsean välinen tasoero on hieman kasvanut tänä syksynä viime kauteen verrattuna. Valioliigan keskikasti on kuitenkin niin tasainen, että pari voittoa tai tappiota liikuttaa joukkuetta lähes 10 sijaa. Wolves on yhä pelivoimaltaan top 10 -joukkue.

Me tipsasimme Evertonia viime lauantaina ja jatkamme taas ohipelejä Chelseasta. Vierasjoukkueen kertoimet ovat yksinkertaisesti niin vääristyneet. Betsataan Wolves +0,5 n 2,25 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 51 %.

Manchester City-West Bromwich (klo 22:00)

Kotijoukkue City tulee tähän matsiin ennakkoon hehkutetusta Manchesterin derbystä, joka osoittautui lauantaina varsin tylsäksi tapahtumaksi. Molemmat joukkueet vaikuttivat väsyneiltä etenkin toisella jaksolla. Hyvää tuloksessa oli se, että kyseessä oli jo kuudes nollapeli putkeen Citylle.

Ennen United-matsia Guardiolan porukka kaatoi Mestarien liigassa Marseillen ilman ongelmia 3-0. Valioliigassa joukkue nujersi puolestaan Fulhamin kotikentällä 2-0. Puolustuksen tiivistymistä selittävät osaltaan myös helpot vastukset.

Vierailija WBA hävisi hieman epäonnisesti Newcastlen vieraana 1-2 viime lauantaina. Tasainen matsi ratkesi viimeisen kympin aikana tulleeseen maaliin. Tätä ennen WBA hävisi Palacelle 1-5, mutta tuon ottelun sekoitti aikainen punakortti.

WBA on pystynyt tiivistämään pakkaansa merkittävästi alkukauden jälkeen. Palace-ottelu on ainoa tapaus yhdeksään kamppailuun, jolloin WBA on päästänyt enemmän kuin kaksi maalia. Joukkueen suurin ongelma on maalinteossa.

Moni Valioliigan huippujoukkueista vaikuttaa tällä hetkellä hieman väsyneeltä, mikä johtuu lyhyeksi jääneestä pre-seasonista ja tiivistetystä Mestarien liigan ohjelmasta. WBA-matsi on paikka lepuuttaa joukkueen avainpelaajia, eikä turhaa energiaa varmasti kuluteta.

Cityn puolustus pitänee nollat tässäkin ottelussa, eikä WBA:n hyökkäys pahemmin uhkaa laatujoukkueita. Maaliodotus on mielestämme selkeästi betsimarkkinan arviota alempana. Pelataan alle 3,5 maalia in 2,01 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *