Bologna-Genoa O2.5

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan normaali ottelutarjonta loistaa poissaolollaan, joten poimitaan lauantaille pelivalintoja Italiasta sekä Espanjasta.

La Liga: FC Barcelona-Getafe (klo 17:00)

FC Barcelonan päävalmentaja Quique Setien huokaisi helpotuksesta viime sunnuntaina, kun joukkue nousi kahdesti maalin takaa rinnalle ja ohi Real Betisin vieraana. Barca voitti lopulta tärkeän ottelun maalein 2-3.

Uusi Barca-koutsi Setien on ollut kovien paineiden alla heti uransa alussa. Barcelonan peli ei ole vakuuttanut, ja pian alkavat myös Mestarien liigan tärkeät jatkopelit. Joukkuetta on nöyryytetty kahtena keväänä putkeen Euroopassa, joten sinne suuntaan annettaan varmasti suuri lataus.

Vierailija Getafen tilanne on hyvin erilainen. Kyseessä on varsin pienen budjetin seura, joka suorittaa uskomattoman hyvin jo kolmatta kautta peräkkäin. Madridin lähiöjoukkueen menestys on pohjautunut joka kausi todella hyvää puolustuspeliin.

Getafen syksyä hidasti hieman Eurooppa-liigan toiminta, josta joukkue eteni myös tyylikkäästi jatkoon. Ensi torstaina on luvassa vierasmatsi Ajaxia vastaan, mutta se tuskin haittaa keskittymistä näin tärkeään otteluun.

Tällä hetkellä Getafe on kenties koko kauden parhaassa iskussa. Joukkue hävisi tylysti vuoden alussa Madridin paikallispelin 0-3, mutta tämän jälkeen on napattu neljä voittoa putkeen maalierolla 9-0! Viikko sitten Getafe suorastaan murskasi myös Valencian maalein 3-0.

Getafe on päästänyt kuudessa edellisessä vieraspelissään vain kaksi maalia. Helppoa ei tule olemaan myöskään Barcelonalla, joka on ollut vaikeuksissa jo heikompienkin joukkueiden kanssa. Pelataan alle 2,5 maalia in 2,14 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 54%.

Serie A: Bologna-Genoa (klo 19:00)

Kotijoukkue Bologna on tunnettu Serie A:ssa alemman keskikastin tasaisena suorittajana. Tämä kausi on sujunut selkeästi keskimääräistä paremmin, sillä joukkue keikkuu jo kympin sakissa. Takana on myös hyvä putki voittoisia otteluita.

Viime viikolla Bologna niin sanotusti räjäytti pankin ja kaatoi AS Roman vieraissa 2-3. Kun katsotaan xG-lukemia, niin joukkue pystyi lähes tasaväkiseen suoritukseen jopa vieraissa. Tätä ennen Bologna voitti Bresican 2-1 ja SPAL:n vieraissa 1-3.

Joukkue on tunnettu koko kauden ajan runsasmaalisista lopputuloksista. Bolognan matseissa on nähty peräti 3,17 osumaa per ottelu, mikä on neljänneksi eniten koko sarjassa.

Vierailija Genoa on ollut viime vuosina pitkälti Bolognan tasoinen joukkue. Tämä kausi kuitenkin käynnistyi katastrofaalisesti, ja joukkue näytti syksyllä jo lähes varmalta putoajalta. Thiago Mottan potkut joulukuun lopussa käänsivät kuitenkin kurssin.

Genoa on pelannut kalenterivuoden 2020 saldolla 2-2-2, mikä riittäisi siis keskikastin sijoitukseen. Takana on ansaittu kotivoitto Cagliarista 1-0, ja joukkueen xG-luvut ovat olleet oikein kelvollisia viime viikkoina.

Genoa kuuluu myös sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Maaleja on tullut 2,91 per ottelu, ja neljä kuudesta ottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia myös uuden managerin alaisuudessa. Matsissa on mukava maalipotentiaali, sillä Bologna on pelannut 14/17 edellisestä liigapelistään yli 2,5 maaliin.

Betsaamme siis yli 2,5 maalia in 1,83 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *