Hellas Verona

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaina poimitaan lapulle yksi ottelu Valioliigasta ja yksi Serie A:n puolelta. Otamme tällä kertaa kantaa kahta heikkoa vierasjoukkuetta vastaan.

West Ham-Sheffield United (klo 20:00)

Kotijoukkue West Ham lähtee maanantain matsiin pesemään pois FA Cup -pettymystä. Hammers kohtasi viime viikolla Manchester Unitedin vieraissa ja putosi jatkosta maalein 0-1 jatkoajan jälkeen. Tätä edelsi 0-0-tasapeli Lontoon derbyssä Fulhamia vastaan.

Kausi on kokonaisuutena ollut West Hamille häikäisevän hyvä. Hammers on vihdoin saanut miehistöstään tehoja irti. Takana on loistava putki otteluita saldolla 7-4-1 cupit mukaan luettuna – vain yksi tappio (Liverpoolille) kahteentoista otteluun.

Vierailija Sheffield Unitedin FA Cup -matsi sujui sen sijaan voittoisasti, mutta kyse oli enemmän hyvästä arvasta. Blades kohtasi tappioputkessa rämpivän Bristol Cityn kotonaan ja voitti ottelun maalein 1-0. Toistaiseksi joukkueella on käynyt cupissa todella hyvä arpaonni.

Valioliigassa Blades hävisi Chelsealle maalein 1-2 hyvän esityksen jälkeen. Kokonaisuutena joukkueen otteissa on nähty valtava muutos parempaan, ja United on napannut kaikki kauden kolme voittoaan kuuden edellisen kierroksen aikana. Yhtäkkiä joukkueen säilymishaaveet ovat heränneet eloon.

Sheffield United on kiistatta vahvempi nippu kuin syksyllä ja alkukaudella rämpinyt ryhmä. Tästä on silti pitkä matka samaan joukkueeseen, mikä nähtiin viheriöillä vuosi sitten. West Ham on puolestaan maineensa (alisuorittaja) vanki betsimarkkinoilla. Joukkuetta ei arvosteta hyvistä tuloksista huolimatta riittävästi.

Mielestämme West Ham ansaitsee suuremman suosikkiaseman, kun betsimarkkinan kertoimet antavat ymmärtää. Betsataan kotivoittoa n 1,81 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %.

 

Hellas Verona-Parma (klo 21:45)

Hellas Verona lähtee maanantain matsiin kahden vierastappion jäljiltä. Viikko sitten joukkue hävisi Udinesen vieraana 0-2 heikolla esityksellä. Tätä edelsi puolestaan 1-3-tappio AS Roman vieraana, mikä oli myös ansaittu selkäsauna.

Verona nousi Serie A -tasolle kaudelle 2019/2020 ja yllätti kaikki sijoittumalla top kymppiin. Moni odotti seuralta putoamiskamppailua täksi kaudeksi, mutta toisin on asiat. Vaikka viime matsien tuloskunto onkin heikohko, on Verona sementoinut kyllä paikkansa turvallisen keskikastiin.

Vierailija Parman tilanne on täysin toisenlainen. Viime kaudella Veronan kanssa tasapisteisiin sijoittunut ryhmä on romahtanut totaalisesti. Viikko sitten ruma saldo sai jatkoa taas yhdellä tappiolla, kun Parma hävisi kotona Bolognalle maalein 0-3.

Joukkueen johto on jo yrittänyt kääntää kurssia päävalmentajan vaihdolla. Fabio Liverani sai monoa tammikuussa, mutta tulokset eivät ole parantuneet. Yksi onnekas tasapeli Beneventolta ja neljä tappiota maalein 0-2, 0-2, 0-2, 0-3 ovat Roberto D’Aversan surkea saldo.

Hellas Verona on jo toista kautta selvästi aliarvostettu joukkue vedonlyöntimarkkinoilla. Moni rankkaa sen edelleen lähelle putoamisviivaa. Parma sinne sen sijaan kuuluu, eikä mikään viittaa vierasjoukkueen trendin kääntymiseen. Me otamme matsissa selkeästi kantaa Veronan puolesta.

Betsataan kotivoittoa in 2,02 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %. Voit myös kokeilla Verona -1,5 tasoitusvetoa pikkupanoksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *