Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

SaiPa

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Hyvään vireeseen äitynyt SaiPa iskee perjantaina yhteen erityisesti vieraissa varjojen mailla laahustaneen Sportin kanssa.

SaiPa on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta peliesitykset eivät ole olleet aivan tulosten mukaisia. Joukkueen tärkeä fyysinen puolustaja Denisov loukkaantui, mikä jättää auttamatta ison loven joukkueen kamppailuvoimaan ja etenkin taklausten määrään. Tilalle hankittiin paikkaamaan Ässistä Seppälä, joka toki on aivan eri tyyppinen puolustaja. SaiPassa on monen muun joukkueen tavoin ollut flunssaa – todennäköisesti poissa jatkavat yhä ainakin Kaksonen, Löfman sekä Autio.

Sport tuhlaili paikkoja IFK:n vieraana oikein huolella. Joukkue tuli otteluun hyvällä otteella ja olisi hyvinkin voinut johtaa ottelua avauserän jälkeen. Tämän jälkeen tuli pahojen virheiden sävyttämä toinen erä, ja IFK pääsi karkumatkalle.

Sportin pelaamisesta alkaa paistamaan läpi väkinäisyys, ja etenkin maalitilanteissa rentouden puute on ollut silmiinpistävää. Joukkue sortuu paineen alla todella helppoihin virheisiin ja maksaa niistä kovaa hintaa. Sport joutuu tekemään järkyttävän määrän töitä yhdenkin maalin eteen. Samaan aikaan maalivahtipeli ei edelleenkään vakuuta (JYP-ottelua lukuunottamatta), joten vaikeuksien on helppo uskoa jatkuvan.

Sportin pudotuspelit ovat olleet käynnissä jo tovin. Joukkue on ehdottomasti tilanteessa, jossa sen on jo yksinkertaisesti voitettava nämä ottelut halutessaan haaveilla paikasta kympin sakkiin.

SaiPan tulikuumat ulkomaalaispelaajat Kunyk ja Morley on tällä hetkellä erittäin vaikeasti pideltävissä. Kisapuistossa jäälle luistelee hyvin latautunut ja energiaa täynnä oleva kotijoukkue. Lepoedulla, paremmalla maalivahtipelillä varustettu SaiPa marssii jälleen yhteen kotivoittoon ja lisää Sportin ahdinkoa. Poimitaan SaiPan voitto Coolbetin kertoimella 2,00 ja panostustasolla 3/5.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!