Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikon rivi pelataan yhdellä varmalla. Toisen kohteen Beris juoksi kovan ajan Teivossa Helmikuun alussa. Se liftasi ensimmäisen kierroksen johtavan takana, mistä nosti toiselle kierros jäljellä. Jo ennen päätöspuolikasta Ari Moilanen karautti ruunan keulaan, mistä se voitti oikein varmoin ottein. Samanlaisilla vauhdeilla sen on vaikea nähdä häviävän tätä. Hyvältä paikalta Beris on mainio varma, vain 35% pelattuna.

Avauskohteen suosikki Mr Stahl on napannut kolme voittoa putkeen, mutta se saa nyt varmistuksia, kun arpa heitti sen takariviin. Hades on hyvältä paikalta perusmerkkejä ja varsinkin keulasta se olisi lähellä voittoa. Knocking Match avaa kovaa, mutta 8-rata taitaa olla sittenkin liikaa keulapaikkaa ajatellen. Teivossa se oli urhea kakkonen kuolemanpaikalta, vaikka paremman juoksun saanut Cheap Thrills tulikin lopussa ohi. Neljäntenä mukaan täysin unohdettu Girls With Curls (2%), joka hävisi Teivossa vain avoimenluokan Ice Wine:lle. Nyt sillä on mahdollisuus saada kirissä vetoapua suosikilta.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Cittadella Evo. Lupaava tamma on voittomatsissa, mikäli pysyy ravilla. Rawit on huomattavasti suoritusvarmempi tapaus ja pääsee keskeltä rataa hyvin matkaan. Suosikki kaksikko varmistetaan vielä Aivan unohdetulla Eli Wallach:ella. Ruuna epäonnistui Jokimaalla viimeksi keulasta, mutta oli sitä ennen oikein hyvä voittaja Kaustisella ja teki aivan tykkikirin Mikkelissä, ehtien 4-ulkoa vielä toiseksi.

Neljäs lähtö on Voimaliiga 3120m. Lähtö pelataan neljällä väsymättömällä menijällä. Ykkösmerkki on pikkuhiljaa huippukuntoaan lähenevä Way To Go. Se voitti mielimatkansa viimeksi Vermossa johtavan takaa, mutta pärjää vapaalta radaltakin. Perusmatkalta lähtee sen verran köykäisiä vastustajia, että keulapaikkakin on tarjolla takamatkan kovanaamoille. Morris yrittää samoja aikeita kuin Way To Go ja voi olla ennen tätä kyselemässä keulapaikkaa. Molemmat olisivat siitä tosi vahvoilla. Quick Diablo viihtyy myös tällä matkalla ja 40m pakilta lähtevä Sahara Sandstorm tunnetaan siitä että, se punnertaa aina maaliin saakka.

Viides kohde vaikuttaa kahden kaupalta. Korven Liideri on aivan kanuuna kunnossa, mutta pieni laukkariski sillä on. Voimillaan elävä Rallin Muisto viihtyy tätä pidemmillä matkoilla, mutta voitti se perusmatkankin viimeksi Vermossa. Jos suosikki kaksikolla on epäonnea, otetaan varmistukseksi vielä Safööri (9%), joka jaksaa kiertää.

Päätöskohteessa yhteen iskevät Kiikku’s Trooper ja väkivahva Hertus. Niukka suosikkimme on keulaan ampaiseva Kiikku’s Trooper, jota on kyllä tosi paha ohittaa, jos se saa matkalla vetää yhtään rauhassa. Hertus yrittää pitää matkavauhdillaan huolen että, lopussa mitataan voimia, eikä nopeutta. Mikäli suosikit ajavat liiaksi toisiaan vastaan jo matkalla, otetaan lapulle vielä Hila’s Elton, joka teki loppuvuodesta muutaman oikein napakan kirin voittojuoksuissaan.

Lähtö1: 2,8,9,10

Lähtö2: 3

Lähtö3: 1,5,8

Lähtö4: 4,6,8,9

Lähtö5: 8,9,10

Lähtö6: 2,3,4 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *