Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun kierroksella varmistetaan kierroksen pelatuimmat hevoset ja poimitaan hieman maltillisemmin pelatut varmat.

Neljännen kohteen kiritykki Hazelhen Hermes on ollut huippuiskussa jo jonkin aikaa. Helmikuun starteissaan Hazelhen Hermes punnersi ensin 1.2. Kuopiossa kuolemanpaikalta oikein varmaan voittoon. 8.2. Vermossa oli selkäjuoksun vuoro. Jamppa Saarela käänteli ruunan kiriin kolmannesta ulkoa, lopettaen viimeiset 600m 09,4. Lähtö oli kivikova ja Hazelhen Hermes hävisi vain hurjalle T.Rex:lle.

Toinen varma otetaan keulapsyykillä Koskelan Akselista lähtöön 6. Kun Josveis vasta hakee huippukuntoaan ja Polara antaa tasoitusta lähtöradan puolesta, on Koskelan Akseli terveenä ollessaan lähes velvoitettu voittamaan.

Ensimmäinen lähtö on melko vaikea veikata, eikä 16 valjakon voltti, kolmelta eri paalulta, ainakaan helpota vedonlyöjien tehtävää. M.T.Miss Molly päässee voltin kakkoselta hyvin matkaan ja on todennäköinen keulahevonen. Fancy Creek on ollut hiukan tasainen mutta perus kapasiteetiltaan kuuluu lähdön parhaimmistoon. Mukaan vielä ruotsin tuonnit Gatelink ja Esmeralda Jons.

Toinen lähtö pelataan niinikään neljällä merkillä. Taistelu Jaska on noussut huippuiskuun ja kuuluu joka lapulle. Kevinin Tähti on kirikierroksella kova, vaikka joutuukin kirimään melko kaukaa. Disain lienee keulahevonen mistä hevonen on tehnyt hyviä esityksiä. Mukaan vielä Savon Sanna takarivistä.

Kolmannen lähdön suursuosikki Troopers varmistetaa peräti viidellä merkillä. 2,4% pelattu Boogiewoogie Laday ja Lucille Bourbon 6,8% otetaan takarivistä lapulle. Hanna Olofssonin Whispering Pines 2,9% saa nappireissun kärjen tuntumassa, samoin Global Wildlife 12,7%. Peppe Roc 4,4% on myös erittäin maistuva merkki.

Viidennessä lähdössä erottuu suosikki kaksikko Alvar Hem ja Kartier. Kyllä jommankumman juoksu onnistuu, ja silloin muut ovat helisemässä.

Viimeisen kohteen suursuosikki MAS Champ varmistetaan toisella kovalla, Faith In Lifellä sekä täysin unohdetuilla BWT Rock And Roll 1% sekä nappireissun saavalla Armani Pressillä2,6%.

Lähtö1: 2,7,11,13

Lähtö2: 2,3,9,10

Lähtö3: 2,3,6,7,9,10

Lähtö4: 6

Lähtö5: 9,12

Lähtö6: 2

Lähtö7:1,2,5,7 Vihjerivin hinta: 38,40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *