Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Elan on hurjassa vireessä. Voittoputki katkesi toissa kerralla Vermossa, kun Korven Liideri vastaili keulasta maaliin saakka. Tämän porukan Elan on voittanut tällä kaudella jo muutamaan kertaan. Kartierin pois jäännin myötä pöytä on katettu suursuosikille. Päätöskohteessa luotamme Hierro Bokon kiriin. Knows Best on ollut keulasta oikein hyvä, mutta nyt keulapaikka maksaa, kun sisäpuolelta lähtee rakettiavaaja Jason,s Camden. Hierro Bokolla voidaan tarvittaessa kierrättää kuolemanpaikalle ja sen kuuluu olla tässä erittäin lähellä voittoa.

Toinen kohde pelataan viidellä merkillä. Father’s Hope avaa kovaa ja on todennäköinen keulahevonen. Teivossa se oli keulasta hyvä toinen, eikä voinut suursuosikki A Kind Of Magic:lle mitään. Sofie Halm on ollut kaikissa kauden starteissaan kahden sakissa ja se on hyvältä paikalta perusmerkki. Takarivin kaksi kovaluokkaista hevosta, Ypäjä Oriente ja Roseland palaavat tauolta, mutta otetaan hyvät hevoset heti lapulle mukaan. Potin räjäyttäjäksi mukaan vielä ykkösradalta hyvän reissun saava The Breeze (3%).

Kolmas kohde yritetään selvittää kolmella merkillä. Rosima on voittanut molemmat Suomen starttinsa oikein hyvällä tyylillä ja voi vielä jopa parantaa. Cittadella Evon kapasiteetti on ollut tiedossa ja tälle kaudelle hevonen on varmistunut, joten tulostakin on alkanut syntyä. Juoksulangalta se pääsee ainakin lähelle kärkeä, ehkä jopa mielipaikalleen keulaan. Lake’s Elmer on lupaavan oloinen nelivuotias, joka on tältä kaudelta vielä tappioitta.

Neljännen kohteen Furiosa Wohlrab:ia voi kokeilla jopa varmaksi. Se voitti Teivossa pitkällä kirillä 3-ulkoa oikein hyvällä tyylillä ja lähtöpaikka on nyt hyvä. Otetaan vihjeriviin kuitenkin kolme varmistusta. Sands Gangster palaa tauolta, mutta hevosena se on lähdön parhaimmistoa. Make a Wish H.C.(6%) tarvitsee tarkan reissun, mutta sellaisen saadessaan se kirii selästä tosi napakasti. Ykkösradalta nappireissun saava Loveyou Hangover (1%) sai Teivossa startin alle tauon jälkeen ja on voitokas hevonen. Se on urallaan voittanut useammin kuin joka kolmannen starttinsa.

Viides kohde pelataan viidellä merkillä. Jula Netprice esitteli Vermossa kuntoaan, kun se voitti vaivatta kuolemanpaikalta. Eventful Swamp:lla tähdätään keulajuoksuun, mutta se lopettaa kyllä selästäkin kovaa. Love’n Cash ei hyödy ykkösradan lähtöpaikasta, mutta jos se ei jää pussiin, kirii se mukaan kärkirintamaan. Credit To Easy lopetti Teivossa kovaa takapareista ehtien toiseksi. Yllättäjänä mukaan Elli Wallach (5%). ruuna voitti alkuvuodesta Kouvolassa keulasta ja nopea avaaja voi päästä sinne nytkin. Kiri irtoaa myös selästä.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 1,2,3,8,9

Lähtö3: 5,6,7

Lähtö4: 1,2,3,9

Lähtö5: 1,3,5,7,10

Lähtö6: 7 Vihjerivin hinta: 30e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *