Pelivihje, Ravit, Toto-5

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuun Toto-5 peli pelataan kahdella varmalla. Neljännessä kohteessa sarjamääritelmä suosii 20m pakilta lähtevää Exuberance:a joka on juossut (ja voittanut) tosi koviakin lähtöjä. Nyt se antaa vain 20m tasoitusta hevosille, jotka eivät ole juosseet puoliakaan sen voittorahoista. Joensuun pitkällä loppusuoralla Exuberace vyöryy kaikista paalun hevosista ohi. Haasteen saattaa heittää myös kovia lähtöjä kolunnut Elliot Web, joka on varmistelijoiden seuraava hevonen kupongilla. Päätöskohteen Koskelan Akseli on myös sopivan näköisen tehtävän edessä. 60m takamatkan ei pitäisi tuottaa suuria ongelmia, kun pienessä lähdössä ei ole paljoa kierrettävää. Koskelan Akseli lienee jättisuosikki, mutta on vaikea nähdä että joku sen tässä takanaan pitäisi.

Avauskohde pelataan niin, että laitetaan lapulle koko eturivi, paitsi uloin lähtörata 8. Queen’s Visa oli kauden avauksessaan rehti toinen kuolemanpaikalta, häviten vain keulaspesialisti Muskalle. Samanlaisena Martti Pellikan tamma on tässä lähellä. Surprise Daisy oli Mikkelissä hyvä toinen kirien kolmannesta ulkoa asiallisesti maaliin asti. Viime kilpailussa se vaikutti laukanneen väsyneenä hylkyyn asti, kun siitä puristettiin viimeisessä kurvissa ohi. Nettier on ollut ihan hyvä koko alkuvuoden ja voittanutkin jo parilähtöä. Perusmerkkejä. Otetaan mukaan radoilta 1-4 vähemmän pelattuja hevosia, joiden juoksut voivat onnistua niin hyvin, että yllätys on mahdollinen.

Toinen lähtö lyödään läpi. Fransua lienee niukka suosikki voitettuaan viimeksi Kuopiossa pitkällä kirillä. Lento-Liisa voi päästä keulaan, mistä voitti Mikkelissä eleettömän varmasti. Lulun Taika seurasi Mikkelissä Fransuan takaa toiseksi. Tatuari aloitti kautensa voitolla Kaustisella. Samanlainen napakka kiri kantaisi tässäkin korkealle. Näillä neljällä pärjää jo pitkälle, mutta vihjeriviin haetaan isompaa pottia ja pelataan kaikki 8 valjakkkoa.

Kolmaskohde pelataan viidellä merkillä. Takarivin Wonder Of You on voittanut puolet kauden starteistaan. Viimeksi Kuopiossa Ruuna oli hieman vaisumpi, mutta sitä ennen Joensuussa se oli johtavan rinnalta hyvä kolmas ja edellisessä se voitti pitkällä kirillä. Minnie Windcape on ollut hyvä koko vuoden ja ansaitsisi jo taas voitonkin. All In Laddie ja Winnertakesitall ovat hyviltä paikoilta perusmerkkejä. Oxan Cockadoodledo oli Kuopiossa maini kuolemanpaikalta ja kerännee paljon peliä. Mukaan lapulle.

Lähtö1: 1,2,3,4,5,6,7

Lähtö2: 1,2,3,4,5,6,7,8

Lähtö3: 1,3,4,5,10

Lähtö4: 9

Lähtö5: 10 Vihjerivin hinta: 28e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *