Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen huippukuntoinen Nemea Kato starttaa sopivan näköisessä porukassa. Hyvältä lähtöpaikalta ori saa juoksun läheltä kärkeä, eikä sen kiriin taida tästä löytyä vastaajia. Nemea Kato on kierroksen todennäköisin voittaja. Toinen varma on päätöskohteen Credit To Love. Hannu torvisen ajokki tekee takuuvarmaa työtä startista toiseen ja on kolunnut kovia lähtöjä. Vermossa se voitti toisesta ulkoa parastaan yrittämättä. Credit To Love selvittää tarvittaessa myös kuolemanpaikan, joten sillä voi tehdä ratkaisuja jo ajoissa.

Avauskohteessa huipputammat kisaavat kymppitonnin ykköspalkinnosta. Magical Princess on niukka ykkösmerkki. Pekka Korpi lataa nopealla avaajalla kaiken lähtöön. Keulassa juokseva Magical Princess on erittäin paha ohitettava. Willow Pride yrittää ykkösradalta puolustaa keulapaikkaa ja sillä juostaan joko keulassa, tai johtavan takana. Suoraan tauolta se oli Vermossa hieman tasainen, mutta voi startti alla parantaa paljonkin. Kolmantena lapulle kuntonsa näyttänyt EL Indeed. Tammahuipulle noussut EL Indeed voi kiriä vaikka voittoon, jos suosikki kaksikko ottaa alussa liian rajusti yhteen keulapaikasta.

Toisen kohteen suosikki Tähen Usvatar on napannut kolme voittoa putkeen hyvällä tyylillä. Santtu Raitala istuu nytkin keulassa pitkään. Otetaan kolmevarmistusta. Ohitella ja Mette-Marit ovat hevosena riittäviä tähän, jos selvittävät voltin nelosen ja vitosen kunnialla. Molemmilla on jonkunlainen laukkariski, mutta ravatessaan ne ovat kärjen tuntumassa. Varmuudeksi mukaan vielä 40m pakilta Kauniin Rohkee, jolla myös on laukkariski olemassa. Tähen Usvatar on rohkeimmille ihan hyvä varmavalintakin, haastajien epävarmuudesta johtuen.

Neljänteen lähtöön pelataan eturivistä Fazimo, sekä kolme kovaa takarivistä. Fazimo voisi keulasta vetää perille asti, mutta se ei taida olla eturivin nopein. Tarvittaessa sillä voi kuitenkin ajaa myös kuolemanpaikalta. Takarivin hurjat Knocking Match, Callela Ikaros ja tauolta palaava All Star Mint olisivat kaikki suosikkeja radoilta 1-4. Ainakin jollain näistä juoksu onnistunee ja silloin ne ovat mukana voittomatsissa.

Viides kohde rastitetaan reilusti. 20m paalulta mukaan Cupido, Suvionni, Rannan Pomo(5%) ja Kuuselan Filtteri(5%), jotka kaikki saavat reissun kärkipäässä. 40m pakilta Tinderillä riisutaan kaikki kengät ja se tulee tosi positiivisilla tallikommenteilla. Jos Heikki Mikkonen luovii sen ajoissa pois ykkösradan syövereistä, voi Tinderi voittaa koko lähdön. Peräti 60m pakilta lähtevä voimanpesä Morison jyrää voimillaan korkealle, mutta kierrettävää riittää aika paljon.

Kuudennen kohteen Lumi-Oosa voitti herkällä tyylillä keulasta Kuopiossa. Se kiristi tahtia viimeisellä takasuoralla ja karkasi kauas muista. Suven Sametti palasi samaan starttiin tauolta, mutta ei pystynyt silloin Lumi-Oosaa haastamaan. Nyt lähtöpaikka on sisäpuolella ja etukengät riisutaan. Startti alla Ravikuningatar voi parantaa paljonkin.

Lähtö1: 1,4,6

Lähtö2: 1,6,7,12

Lähtö3: 4

Lähtö4: 3,10,11,12

Lähtö5: 2,4,5,6,7

Lähtö6: 3,5

Lähtö7: 6 Vihjerivin hinta: 28,80e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *