Atalanta (1X2)

KERROIN

2.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Coppa Italian finaali pelataan keskiviikkona Lazion ja Atalantan välillä. Kohde on merkittynä joillakin vedonvälittäjillä myös Atalanta-Lazio, sillä cup-finaalin pelipaikkana on joukkueista riippumatta aina Stadio Olimpico. Kyseessä on siis AS Roman sekä Lazion kotistadion, joten roomalaisjoukkue hyötyy selvästi pelipaikasta.

Finaaliin merkittävää kotietua saava Lazio pääsee otteluun voitokkaana. Joukkue kaatoi lauantaina Cagliarin vieraissa 1-2, tosin esitys ei ollut mikään paras mahdollinen. On tärkeää huomioida, että Lazio kohtasi nimenomaan Atalantan edellisessä kotiottelussaan. Tuo kohtaaminen päättyi Atalantan vierasvoittoon maalein 1-3.

Lazion vire on ollut Serie A:n puolella hieman ailahteleva. Viime kaudella CL-paikoista taistellut seura uhkaa jäädä nyt ulos europaikoilta. Cupissa Lazio on pudottanut edellisillä kierroksilla Milanin sekä Interin.

Atalanta on ehdottomasti tämän kauden komeetta. Bergamolaiset ovat väläytelleet jo parin viime kauden ajan, mutta tänä keväänä palaset ovat vihdoin loksahtaneet kohdalleen. Atalanta on pelannut liigassa 11 ottelua tappioitta saldolla 8-3-0. Joukkue nousee Mestarien liigaan ensi kaudeksi, jos kahdella päätöskierroksella ei tapahdu jotain todella outoa.

Coppa Italian arpa ei ollut Atalantan kohdalla helpoin mahdollinen. Se kohtasi neljännesvälierissä Cagliarin vieraissa ja puolivälierissä Juventuksen. Välierissä kaatui Fiorentina yhteismaalein 4-5.

Atalanta on tällä hetkellä luokkaa parempi Lazioon verrattuna. Pelivire on erinomainen, ja joukkue saa myös kolme runkomiestä pelikiellosta tähän otteluun. Atalanta oli myös selvästi parempi pari viikkoa sitten, kun joukkueet kohtasivat Roomassa.

Pelaamme otteluun Atalantan voittoa in 2,70 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!