Arizona

KERROIN

1.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Arizona Diamondbacks-Pittsburgh Pirates (22:40)

Vastakkain on kaksi joukkuetta jotka ovat alkukaudesta hieman ylisuorittaneet. Kumpaakaan joukkuetta ei povata mukaan pudotuspelitaisteluun, mutta koska kyseessä on pienten marginaalinen laji, on hyvällä tuurilla kaikki mahdollista.

Pittsburghin syöttäjän Chris Archerin tähti on ollut lievässä laskussa viimriset pari kautta, vaikka hän onkin edelleen hyvä syöttäjä. Tällä kaudella hän on onnistunut saaman selkeästi vähemmän maapalloja aikaiseksi kuin urallaan keskimäärin, mikä on hieman syönyt tehoja. Ongelmana on myös hänen rajallinen syöttövalikoimansa, joka käytännössä koostuu kahdesta eri syötöstä (fastball & slider). Kun lyöjä on kerran nähnyt hänen syöttönsä on hän seuraavalla lyöntikerralla paljon paremmassa asemassa kuin syöttäjää vastaan, jonka valikoimasta löytyy useampia syöttöjä.

Arizonan aloittaja Zack Greinke on ollut pitkään sarjan tasaisimpia ja varmimpia suoriutujia. Hänen laaja syöttövalikoimansa kannattelee häntä, koska hän ei lukeudu ns. voimasyöttäjiin, jotka pitkälti pärjäävät nopean fastballin turvin.

Diamondbacksin sisäpeli on hieman vahvempaa kuin Piratesilla ja kun syöttö kääntyy selkeästi kotijoukkueen eduksi, on Arizonan pelaaminen mielestämme perusteltua tarjolla olevilla kertoimilla.

Pelataan Arizona ilta kertoimella 1,65 (panossuositus 3/5).

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!