ARG-COL O2,5

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American ensimmäinen kierros jatkuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahdella ottelulla. Tässä meidän näkemyksemme peleihin.

Venezuela-Peru (lauantai klo 22:00)

Venezuela lähtee Copa Americaan varsin ristiriitaisissa tunnelmissa. Maan futiksesta löytyy laatupelaajia, mutta taustalla kummittelee Venezuelassa raivoava hyperinflaatio. Kansa näkee nälkää, ja maan talous on täysin tuhoutunut tällä hetkellä.

Joukkueen etuna lienee se, että kukaan ei oikein odota Venezuelalta mitään. Eivät myöskään sen vastustajat, sillä edellisissä MM-karsinnoissa maa oli CONMEBOL-ryhmän heikoin. Sen riveistä löytyy kuitenkin laatua haastamaan Peru lohkon kakkospaikasta.

Monet betsaajat muistavat Perun viime kesän MM-skaboista. Joukkueen piti olla kisojen musta hevonen, mutta kohtaloksi tuli hyytyminen alkulohkoon. Yrityksestä ei ollut pulaa, mutta maalinteko tökki.

Perun ryhmä ei ole viime kesästä ainakaan vahvistunut, minkä lisäksi joukkueen harjoituspelit eivät ole sujuneet erityisen lupaavasti. Peru hävisi valmistavan harjoitusmatsin Kolumbiaa vastaan maalein 0-3.

Ennakkoon kyseessä ovat hieman yliarvostettu Peru sekä aliarvostettu Venezuela. Meidän mielestämme joukkueet ovat käytännössä tasavahvat, kun ottelu pelataan puolueettomalla kentällä Brasiliassa.

Kyseessä on todennäköisesti hyvin tasaväkinen ottelu, jossa pyritään välttämään tappiota. Jatkopaikka irtoaa varsin todennäköisesti (myös 3. sijalla) saldolla 1-1-1, eli jos molemmat kaatavat Bolivian ja häviävät Brasilialle, niin keskinäinen tasapeli riittää.

Näistä lähtökohdista, vetoihin lähtee Venezuela DNB Bethardin ja Betserin 2,15 kertoimella. Voit myös napsauttaa Venezuelan suoraa voittoa n 3,25 kertoimella, mutta DNB (eli aasialainen +0 tasoitus) on huomattavasti turvallisempi haku tasapeliriskin vuoksi.

Argentiina-Kolumbia (sunnuntai klo 01:00)

Argentiina ja Kolumbia ottavat mittaa B-lohkon herruudesta sunnuntaina aamuyöstä klo 01 Suomen aikaa. Kyseessä on yksi lohkovaiheen mielenkiintoisimmista otteluista.

Argentiina lähtee taas kerran kisoihin yhtenä voittajasuosikeista. Leo Messi on kantanut maajoukkuepaitaa ja sen tuomia paineita jo vuosikaudet, mutta mies ei ole onnistunut johdattamaan kotimaataan MM tai Copa-menestykseen. Argentiina on ollut itse asiassa finaalin häviävä osapuoli neljä kertaa edellisen viiden Copan aikana.

Vuoden 2019 joukkue on taas rakennettu Messin toiveiden mukaan. Argentiinan ongelmat ovat samat kuin aiemminkin, eli joukkue ei ole tasapainossa, eikä se ole päässyt juuri harjoittelemaan kaikkien supertähtien kanssa yhdessä. Päävalmentaja Lionel Scaloni on myös kokematon pestissään.

Kolumbia ei ole ennakkoon kuin aavistuksen Argentiinan perässä. Joukkue ihastutti sekä kesän 2014 että kesän 2018 MM-kisoissa, mutta suurin menestys on jäänyt puuttumaan. Kolumbia tulee kisoihin taas James Rodriguezin johdolla.

Joukkueen saldo on viime kesän MM-kisoista alkaen 8-2-2. Takana on komea voitto Perusta maalein 3-0 ja viisi voittoa edellisestä kuudesta ottelusta. Kolumbia on valmis haastamaan Argentiinan ja kisojen muutkin tähtisikermät.

Ottelu on hinnoiteltu ennakkoon varsin hyvin. Pientä valueta löytyy n yli 2,5 maalin tuloksesta kertoimella 2,35 sekä Kolumbian suorasta voitosta, josta maksaa peräti 3,60. Kannattaa harkita näiden vetojen sijasta esimerkiksi betsiä Kolumbian lohkovoitolle.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *