Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjeriviin löytyy kaksi varmaa. Kaikki lähdöt ovat pikamatkoja. Avauskohteen Skyfall Shine on pikamatkalla, hyvältä lähtöpaikalta oikeastaan velvoitettu voittamaan. Jokimaalla Her Royal Highness sai oikeastaan kaiken ilmaiseksi, kun se tuli koko matkan keulassa vetäneen Skyfall Shinen selässä. Kiriluukkukin aukeni sopivasti 100m ennen maalia, ja Her Royal Highness tuli tulisella pätkällä ohi. Pistetään se työtapaturman piikkiin, tänään Skyfall Shine palaa voitto kantaan. Toinen varma on neljännen kohteen Condesa. Hannu Torvisen ajokki on hyvältä paikalta erittäin lähellä voittoa, eikä ole ainakaan ylipelattu(44%). Pahin uhka, Over My Shoulder, tulee puolentoista kuukauden tauolta ja koska sen lähtöpaikkakin on vähän ulkona, niin otetaan Condesasta varma.

Toinen kohde selvitetään neljällä merkillä. Vennelmon Varma ja Lakan Leija erottuvat hiukan muista. Vennelmon Varma puolustaa keulat, tai saa paikan vähintään nopean Varjonovan (13%) takaa. Lakan Leija etenee johtavan rinnalle varmistamaan, ettei keulahevosella tule olemaan helppoa. M.A. Piste (8%) ei varsinaisesti ole mikään maileri, mutta otetaan kovakuntoinen hevonen lapulle.

Kolmannen kohteen rastiminen aloitetaan Bean Fighter:ista. Mikäli tamma pystyy puolustamaan keulat, on se todella vaikea voitettava. Solomon Joe lähtee myös vierestä kovaa ja sekin otetaan lapulle, pikku tauosta huolimatta. Charlene Halm kuuluu porukan lahjakkaimpana joka lapulle. Jätti yllättäjänä mukaan takarivin Anna K. Garden (3%).

Viidennen kohteen suosikki on takarivin paikasta huolimatta Hetviina. Kun Rattailla vahvistaa Santtu Raitala, kiertää Hetviina korkealle. Disain tekee hyvänä päivänään aivan karmeita esityksiä. Disain aialhtelee tosi paljon, mutta aivan hulluna päivänä sitä ei saa keulasta kiinni kukaan. Jättiyllättäjänä mukaan vielä Taksvenla (4%). Taksvenla tulee sopivan selkäjuoksun jälkeen pätkän tosi kovaa. Mikäli se saa säästää pätkänsä viimeiselle 150-100 metrille, se on yllätysvalmis.

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. Westcoast Skipper avaa keulaan ja on tässä se hevonen, joka muiden pitää ohittaa. Que Tal pääsee ykkösradalta sen taakse ja Hannu Torvinen odottaa vesikielellä, että kiritilat maalisuoralla aukeaisivat. Speedy Scion on hyvältä paikalta perusmerkkejä. Rahajamatch:in kunto pitää ja se tulee aina rehdisti maaliin asti. Yllättäjänä mukaan Enzo Victory (7%), joka 18.5. Vermossa sai kiritilat Westcoast Skipperin takaa hiukan liian myöhään, eikä aivan ehtinyt ohi.

Vihjerivi on arvoltaan vain 24e, joten kannattaa napata vähän pelattuja hevosia eturivin paikoilta mukaan, jos haluaa tehdä isomman rivin.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,2,3,6

Lähtö3: 1,2,4,10

Lähtö4: 2

Lähtö5: 5,6,10

Lähtö6: 1,2,3,7,10 Vihjerivin hinta: 24e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *