Ravit,Toto-75,Pelivihje

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolassa ravataan lauantaina Kymi Grand Prix. Vihjeriviin lyödään kolme varmaa ja suursuosikki (83%) Välähdyksen lähtö tukkoon.

Ensimmäiseen lähtöön kelpaa varmaksi hurja Cameron Evo. Myös pahin haastaja Hotshot Luca on kovassa kunnossa, mutta sen kohtaloksi jäänee kuolemanpaikka. Siittäkin Hotshot Luca on tehny hyviä esityksiä mutta mielestäni Cameron Evoa se ei ”Dödsistä” voita, ei sitten millään.

Toisen kohteen 1600m pyrähdykseen laitetaan kolme suosikkia Dalton Hoss, High Flying ja Albino Brave. Lisäksi kaksi yllätystä Club Nord Chip sekä Nizza hyviltä lähtöpaikoilta.

Kolmas kohde on tasoitusajo 3100m. Perusmerkkejä maraton matkalle ovat ranskalaiset voimanpesät Cyrius d’Ariane ja Tir Du Caux. Myös North Lexus kuuluu joka lapulle, rohkeimmille jopa ideavarma, koska on ehkä jopa hieman alipelattu 26%. Hyvälta paikalta pitkillä matkoilla viihtyvä Carleman sekä todellisena pommina tauluaan parempi Don Corleone Trot.

Neljäs lähtö lyödään tukkoon, eli lapulle kaikki valjakot, ja toivotaan Jättisuosikki Välähdykselle laukkaa.

Viidenteen kohteseen hurjakuntoinen Callela Ladyboss kelpaa varmaksi hiukan ylipelattunakin. Mikäli varmistuksia haluaa laittaa, ainakin Merit ja kovaluokkainen Stoneisle Ocean lapulle. Ranskasta tuodusta Coumba Kuky:stä ei ole mitään tietoa, mutta juostu rahamäärä viittaa kovaan menijään.

Kuudennen kohteen ykkösmerkki on Chief Orlando. Pelisuosikki Handsome Brad menettänee keulapaikan Chief Orlandolle koska kouvolassa 1.rata on todella paha kiihdyttää. Kouvolan kurvit ovat todella jyrkät ja ensimmäiseen kurviin on paljon helpompi ladata täydet vähän ulompaa, kuin sisäradalta. Tikulla on 100 000e palkinto joten suosikkikaksikolle vielä pari varmistusta.

Seiskalähtöön varmaksi jää Jolly Roy. Jolly Roy on porukan paras hevonen ja saa väkisinkin hyvän reissun.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 3,4,5,6,7

Lähtö3: 1,5,6,8,14

Lähtö4: 1,2,3,4,5,6

Lähtö5: 4

Lähtö6: 1,2,4,8

Lähtö7: 1 Vihjerivin hinta: 30e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *