Huddersfield

KERROIN

2.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistain futisbetsit poimitaan Englannin Championshipista, jossa on jäljellä enää kolme kierrosta. Molemmissa illan pelikohteissa on vahvasti motivoitunut joukkue.

Wigan-Hull (klo 20:00)

Kotijoukkue Wigan jatkoi viikonloppuna uskomatonta kevätvirettään. Latics haki Barnsleyn vieraana 0-0 -tasapelin, mikä oli yhdeksäs nollapeli kymmeneen otteluun! Wiganin puolustus on ollut terästäkin vahvempaa viime viikkoina.

Joukkue oli vielä alkuvuodesta yksi suurimpia putoajakandidaatteja. Wigan on pelannut helmikuun alusta 12 liigaottelua saldolla 7-4-1 ja pitänyt nollat peräti 9/12 näistä matseista. Ainoa tappio on Brentfordin vieraana reilun viikon takaa.

Nousu on huikea siitäkin syystä, että seuraa piinaavat talousongelmat. Wigan saa tästä johtuen 12 pisteen sanktion kauden lopussa, mikä tarkoittaa, että joukkueella on edelleen vahva motivaatio säilyttää myös sarjapaikka.

Vierailija Hull on ollut kalenterivuoden 2020 aikana täydellinen vastakohta Wiganille. Tigers on pudonnut sarjataulukossa kuin kivi, eikä tappioputkelle näy loppua. Viime lauantaina joukkue hävisi myös Millwallille kotonaan 0-1.

Hullin saldo on kamalaa katsottavaa: 17 edellistä liigaottelua ovat sujuneet lukemin 1-3-13. Hyvä alkukausi on pitänyt Tiikerit putoamisviivan päällä pitkään, mutta viime viikkoina joukkue on pudonnut myös viivan alle sijalle 22.

Wigan on kaikilla mittareilla huomattavasti vahvempi joukkue juuri nyt. Latics pelaa myös sarjapaikastaan, sillä joukkueella on käytännössä vain 44 pistettä, eli yhtä paljon kuin tiistain vastustajalla.

Vahvalla motivaatiolla pelaavan Wiganin pitäisi hoidella umpisurkea Hull ilman ongelmia. Betsaamme kotivoittoa in 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Sheffield Weds-Huddersfield (klo 21:45)

Kotijoukkue Sheffield Weds nappasi lauantaina pitkästä aikaa voiton. Owls haki QPR:n kotikentältä tyylikkäät kolme pistettä maalein 0-3, ja tällä kertaa myös ottelun xG-luvut olivat vahvasti sen puolella. Hyvä suoritus varmisti viimeistään joukkueen sarjapaikan.

Sheffield Weds on ollut lauantain voitosta huolimatta heikossa hapessa. Owls on voittanut tammikuun lopulta alkaen vain kolme 16 liigaottelusta. Joukkue taisteli vuoden vaihteessa tiukasti jopa playoffs-paikoista, mutta surkea kevätvire pudotti sen jopa lähelle putoamiskamppailua.

Vierailija Huddersfieldin tilanne on pykälää vakavampi Sheffield Wedsiin verrattuna. Terriers putosi vuosi sitten Valioliigasta, ja nyt joukkuetta uhkaa taas lähtö sarjaporrasta alemmas. Kahden pisteen kaula putoamiseen on todella vaarallinen, sillä kierroksia on vielä kolme jäljellä.

Huddersfield on ollut viime viikkoina varsin kelvollisessa iskussa. Joukkue hävisi toki perjantaina Lutonille tärkeän matsin, mutta tätä ennen se pelasi kolme tappiotonta peliä putkeen ja piti nollat jokaisessa ottelussa.

Terriers ei ole missään nimessä sarjan heikoimmin pelaava nippu, ja potentiaalia tässä ryhmässä on vaikka muille jakaa. Perustasoltaan Huddersfieldin pitäisi olla ehdottomasti kympin sakissa.

Otamme tässä kohteessa rajusti kantaa motivaation puolesta. Huddersfieldilla on selvä motivaatioetu, minkä lisäksi Sheffield ei ole muutenkaan ollut erityisen vahva kotijoukkue. Vierailla on myös tärkeä lepoetu, millä voi olla tiiviissä otteluohjelmassa iso merkitys.

Betsaamme Huddersfieldin voittoa in 2,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%. Tasapelin riski tällaisessa ottelussa on normaalia pienempi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *