Verona +0.5

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A on jäljessä muita Euroopan suursarjoja, mitä tulee kauden 2019/2020 päätökseen. Sesonkia on vielä jäljellä kuusi kierrosta, joten sarja on vielä täysin auki niin kärkisijojen kuin putoamistaistelunkin osalta.

Lecce-Fiorentina (klo 22:45)

Kotijoukkue Lecce on yksi tämän kauden sarjanousijoista, jonka mahdollisuuksiin ei ennakkoon juuri uskottu. Saapasmaan ”kantapäästä” eli Apuliasta peräisin oleva ryhmä on viettänyt koko sesongin sijojen 15-20 välimaastossa.

Lecce on kuitenkin yhä täysillä mukana taistelussa sarjapaikasta, sillä eroa on viivan päälle vain yksi piste. Joukkue lähtee Fiorentinan kaatoon hyvällä fiiliksellä. Cagliari-ottelu oli viikonloppuna erittäin vahva suoritus, jossa Leccellä oli tukuttain paikkoja iskeä myös voittomaali.

Fiorentina on kuulunut perinteisesti Serie A:n top kymppiin, mutta nyt joukkue rämpii toista kautta peräkkäin väärässä päässä sarjataulukkoa. Viola oli jo viime kaudella putoamisuhan alla, eikä tämä sesonki ole ollut juuri lainkaan parempi.

Viola on sentään pelannut kolme tappiotonta matsia putkeen saldolla 1-2-0, mutta esitykset eivät vakuuta. Sunnuntaina joukkue nousi Veronaa vastaan kotona tasoihin 90+7 minuutin maalilla. Maalinteko tökki edelleen, mikä on ollut Fiorentinan suuri ongelma jo toista kautta.

Vedonlyöntimarkkina ei ole arvostanut Lecceä oikeastaan missään vaiheessa. Joukkue ei ole tasoltaan niin huono, mitä kerroinasetelma näyttää myöskään tässä ottelussa. Leccen taso ei riitä sarjan kärkijoukkueita vastaan, mutta sen otteet ovat olleet oikein hyviä alemman kastin kohtaamisissa.

Betsaamme Lecce DNB in 2,70 kertoimella. Fiorentina ei voi olla kuin marginaalinen suosikki tässä ottelussa, vaikka normaali kotietu puuttuukin. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 45%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

AS Roma-Hellas Verona (klo 21:45)

Kotijoukkue AS Roman kurssi on ollut laskussa jo parin kauden ajan. Perinteinen Serie A:n suurseura jäi jo viime kaudella ulos Mestarien liigasta, ja tällä kaudella ero sarjan neljän kärkeen on kasvanut valtavaksi. ASR on täysin ulkona top 4 -sijoilta, vaikka sarjaa on vielä kuusi kierrosta jäljellä.

Roman kausi alkoi heikosti, eikä se ole missään vaiheessa lähtenyt toden teolla lentoon. Päävalmentaja Paulo Fonseca on sentään saanut pitää tonttinsa tähänkin asti.

Edelliset ottelut ovat sentään sujuneet mallikkaasti. Viikonloppuna ASR murskasi Brescian vieraissa 0-3, ja tätä edelsi 2-1 -voitto Parmasta. Roma oli molemmissa otteluissa todella selvästi niskan päällä xG:n valossa.

Hellas Verona on ollut yksi kauden ehdottomia yllättäjiä. Kyseessä on yksi sarjanousijoista, jonka odotettiin lähinnä taistelevan putoamista vastaan. Veronalaiset ovat yllättäneet kaikki, ja joukkue on ollut kympin sakissa suurimman osan kaudesta.

Sunnuntaina Hellas Verona oli jälleen kiinni arvokkaassa voitossa, mutta joukkue hukkasi hieman epäonnisesti 0-1 voiton Fiorentinaa vastaan 90+7 minuutin maaliin. Tätä ennen Verona taisteli 2-2 -tasapelin Interin isäntänä ja olisi hyvin voinut jopa voittaa ottelun.

Tästä kaudesta muodostuu AS Romalle valtava pettymys. Joukkue taistelee vielä paperilla UEL-paikoista Napolin ja Milanin kanssa, mutta nämä jämäsijat eivät toki roomalaisia pahemmin lämmitä. Hellas Veronalla on vielä saumat jopa UEL-paikoille, ja nousija pelaa taatusti hyvällä asenteella huippukauden loppuun saakka.

Me betsaamme Hellas Verona +0,5 in 2,35 kertoimella. Vaikea nähdä AS Roman olevan jättisuosikki tässä ottelussa. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *