KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina peräti seitsemän ottelua. Bournemouthin ja Leicesterin kohtaaminen vaikuttaa ennakkoon mielenkiintoiselta matsilta, jossa maaleja voidaan odottaa molempiin päihin.

Kotijoukkue Bournemouth on sementoinut viime vuosina asemansa Valioliigan keskikastissa. Eddie Howen luotsaama ryhmä on järkipelurin suosikki, sillä Cherries on jatkuvasti markkinan aliarvostama. Joukkueen pelityyli on runsasmaalinen, mistä on osoituksena sijoitus Valioliigan maalimäärien top 8 -sijoilla jokaisella kaudella.

Bournemouthin matseissa on tapahtunut myös tällä kaudella. Cherries teki kaksi maalia kaikissa kolmen ensimmäisen kierroksen otteluissaan, kunnes vieraspeli Chelseaa vastaan katkaisi putken. Bournemouthin vastustajat ovat luoneet myös maaliodotusta lähes 1,4 maalia ottelua kohden.

Vierasjoukkue Leicester on niin ikään Valioliigan keskikastin joukkueita, tosin napsun Bournemouthin yläpuolella. Kettujen hyökkäyksestä puuttuu tällä kaudella taikuri Riyad Mahrez, mutta joukkue on vahvistunut kesän aikana muuten laadukkailla pelaajilla.

Leicester on Bournemouthin tavoin yksi Valioliigan runsasmaalisimmista joukkueista. Kaikissa Kettujen peleissä on nähty tällä kaudella kolme maalia, pl. matsi Wolvesia vastaa. Silloinkin Leicester johti peliä 2-0, mutta punainen kortti pakotti joukkueen puolustusasemiin.

Vastakkain on kaksi aktiivista ja hyökkäävää joukkuetta, joten asetelma on lähes paras mahdollinen maaleille. Jostain syystä vedonlyöntimarkkina on asettanut totals-linjan vain 2,5 maaliin, vaikka 3,0 olisi lähempänä totuutta. Poimitaan in tarjous yli 2,5 maalia kertoimella 1,95 (todennäköisyysarvio 63%) kupongille!

Bonus: 20 maalia viime kaudella iskenyt Leicester-tähti Jamie Vardy palaa myös pelikiellosta tähän otteluun!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!