KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Eilen käynnistynyt Liigakausi jatkuu lauantaina seitsemän ottelun voimin. Hämeenlinnassa kohtaavat avausottelunsa hävinneet HPK ja Tappara.

HPK avasi kautensa eilen TPS:n vieraana yhden pisteen arvoisesti. Joukkue oli ottelun ensimmäistä 10 minuuttia lukuun ottamatta erittäin tiivis ja kurinalainen. Maalivahti Larmi oli tutun varma, ja mies suorastaan huokui itsevarmuutta.

Kerhon odotettu ongelma ennen kautta oli puolustuspää. Lisäksi joukkueen ehdottomat avainpuolustajat, Lindgren ja Nikkilä, pitivät olla eilen ennakkotietojen mukaan sivussa avauksesta. Nikkilä kuitenki pelasi TPS-ottelussa. Vaikka pelituntuman puute hieman näkyikin, on mies joka tapauksessa ehdottoman tärkeä palanen joukkueelleen.

Kerhon pelitapa muuttuu todennäköisesti hieman aktiivisemmaksi kotiyleisön edessä, mutta tästä huolimatta ottelun maaliodottama on todella matala.

Mestarisuosikki Tappara avasi kauden paikallispelillä Ilvestä vastaan, häviten 1-2. Ottelu oli kaiken kaikkiaan todella tylsä vääntö, jossa paikallispelin henki ja taistelutahto loistivat ikävä kyllä poissaolollaan – ainakin Tapparan osalta. Tämä on hieman hämmentävää, koska Tappara on esiintynyt CHL-peleissä ajoittain jopa erinomaisesti.

Tappiosta huolimatta, on hyvin vaikea uskoa, että vieraat syttyvät tähän otteluun derbyn jälkeen. Odotettavissa tarkkaa oman pään pelaamista ja hyvää maalivahtipeliä. Vetoihin kelpaa mainiosti alle 4,5 maalia Pinnaclen 2,10 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!