Inter 1X2

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntaina pelataan perinteisesti paljon futista, ja ottelutarjonnasta löytyy myös kaksi mielenkiintoista betsikohdetta.

Serie A: Parma-Cagliari (klo 16:00)

Serie A:ssa ei pelata sunnuntaina yhtään ns. huippuottelua, joten meidän mielenkiintomme kohdistuu Parma-Cagliari -otteluun.

Parma oli viime vuonna haastava joukkue ammattibetsareille ja bookkereille, koska sen statistiikka oli otteluista niin karua luettavaa. Parman pelityyli oli vetäytyä todella paljon johtoasemassa, minkä vuoksi vastustajat voittivat ottelun laukaukset usein näytöstyyliin.

Taktiikka toi kuitenkin pisteitä, ja kärjessä ex-Arsenal hyökkääjä Gervinho viimeisteli paikat kovalla prosentilla. Sarjanousijan sijoitus oli lopulta 14, ja Parman ranking on kauden alussa taas näillä paikkeilla.

Tämä kausi alkoi vaikealla kotipelillä Juventusta vastaan, jonka Parma hävisi 0-1. Toisella kierroksella joukkue kuitenkin haki upean 1-3 voiton Udinesen kotiluolasta.

Vierasjoukkue Cagliari on tunnettu kovana kotijoukkueena. Sardinian saarella sijaitseva Cagliari keräsi viime kaudella 73% pisteistään ja 80% voitoistaan kotikentällä, minkä ansiosta sarjapaikka säilyi juuri ja juuri.

Joukkueen trendi on kuitenkin huolestuttava, sillä Cagliari pelasi viime kauden lopun saldolla 0-1-4 ja aloitti tämän sesongin myös kahdella tappiolla. Turpiin on tullut myös kotikentällä, sillä Cagliari on hävinnyt Sardiniassa neljä edellistä matsiaan.

Kausi alkoi Cagliarin kannalta heikolla 0-1 kotitappiolla sarjanousija Brescialle. Toisella kierroksella Cagliari pelasi niin ikään kotonaan, tällä kertaa Interiä vastaan, ja tuloksena oli 1-2 tappio.

Vierasjoukkueen nykyvire on huolestuttava, minkä lisäksi edessä on perinteisesti vaikea reissupeli. Viime kauden kohtaamiset päättyivät kotivoittoihin 2-0 Parmassa ja 2-1 Sardiniassa, eikä sama yllättäisi tälläkään kaudella.

Parma on pelivoimaltaan suht samaa tasoa, mutta Cagliarin heikko vieraspelaaminen tarkoittaa noin 50 prosentin kotisuosikkia. maksaa Parman voitosta peräti 2,30 kertoimen, mikä kelpaa enemmän kuin hyvin.

Veikkausliiga: Inter-IFK Mariehamn (klo 17:00)

Veikkausliigassa käynnistyy sarjan toinen vaihe, joka on ylemmän loppusarjan osalta erittäin jännittävä.

Kotijoukkue Inter on ollut tämän kauden positiivisin yllättäjä. Turkulaiset voittivat runkosarjan Filip Valencicin johdolla, joka oli ehdottomasti kauden paras hankinta. Turkuun palannut Valencic iski 22 ottelussa peräti 15 maalia ollen sarjan paras hyökkääjä.

Inter oli myös ylivoimaisesti Veikkausliigan kovin kotijoukkue saldolla 8-1-2. Muut kärkiseurat saivat kasaan 4-5 kotivoittoa. Takana on myös viisi voittoa putkeen ja yli kaksi tehtyä maalierolla 11-4. Inter on sarjan selkeästi kovakuntoisin joukkue hurjalla saldolla 7-0-1 kahdeksasta edellisestä ottelusta.

IFK Mariehamn selvisi ylempään loppusarjaan kaatamalla FC Lahden viimeisellä kierroksella. Saarelaisten kausi on ollut kokonaisuutena hyvin odotettu, eli sijoitus taulukon keskivaiheilla vastaa pitkälti joukkueen materiaalia.

IFKM päätti myös runkosarjan hyvässä iskussa. Joukkue voitti kolme neljästä viimeisestä pelistään, mutta hävisi toisaalta jumbojoukkue VPS:lle vieraissa kolme viikkoa sitten.

Inter on tällä hetkellä Veikkausliigan paras joukkue ja suurin mestarisuosikki. Turkulaiset ovat olleet vaikea vastaus IFK Maarianhaminalle, sillä viisi edellistä kohtaamista on Interin hyväksi saldolla 4 voittoa ja 1 tasapeli.

Uskomme Interin voittoputken ja vahvan kotiedun jatkuvan myös ylemmässä loppusarjassa. Kotivoittoon päädytään yli kuusi kertaa kymmenestä, joten n 1,82 on maistuva betsi.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *