KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa käynnistyy lauantaina viides sarjakierros. Hallitseva mestari Manchester City on kärsinyt jo hieman yllättäen pistemenetyksen. Nyt luvassa on jälleen railakas näytös.

Kotijoukkue Manchester City voitti mestaruuden viime vuonna ylivoimaiseen tyyliin. Cityn kokoonpano ei ole heikentynyt kesän aikana lainkaan, ja riveihin saatiin myös Leicester-tähti Riyad Mahrez.

Tämä kausi alkoi kahdella vakuuttavalla voitolla. City kaatoi helposti Arsenalin vieraissa avauskierroksella ja murskasi sitten Huddersfieldin 6-1. Kolmannella kierroksella Wolves kuitenkin yllätti Guardiolan joukot kotonaan ja ryösti tasapelin.

Cityn alkukautta on häirinnyt hieman tähtipelaajien toipuminen MM-kisoista. Lisäksi avainpelaaja Kevin De Bruyne on yhä loukkaantuneena.

Vierailija Fulham on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Viime kaudella viihdyttävää futista esittänyt Cottagers on jatkanut samalla linjalla myös Valioliigan puolella. Joukkueen kunnianhimoinen pelitapa on johtanut virheisiin ja lukuisiin päästettyihin maaleihin.

Fulhamin verkkoa on venytetty vähintään kaksi kertaa joka pelissä. Joukkue on onnistunut silti nappaamaan jo yhden voiton (Burnleystä kotona 4-2), ja viime kierroksella se taisteli 2-2 tasurin Brightonin kotiluolasta.

Sarjanousijan rohkea pelityyli on ihailtavaa, mutta Cityä vastaan tuloksena on väistämättä selkäsauna. Kaikki Fulhamin vastustajat ovat saaneet vähintään kaksi maalia aikaan, joten jokainen voi miettiä, kuinka monta osumaa City sitten tekee? Guardiolan joukoilla on näytön paikka kahden nihkeämmän matsin jälkeen.

Poimitaan vetoihin lta Manchester City -2,5 maalin tasoitus kertoimella 1,94 (todennäköisyysarvio 61%). Luvassa on mitä todennäköisimmin pari-kolme maalia jo ennen taukovihellystä. Vetoihin voi hyvin ottaa myös ottelun yli 3,5 maalia tai kokeilla vieläkin korkeampia totals-linjoja. On vaikea uskoa Fulhamin välttyvän tässä ottelussa selkäsaunalta, vaikka joukkue vaihtaisikin pelityylinsä puolustavammaksi.

Lisää Valioliigan pelikohteita alla olevalla videolla:

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!