Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Kolmannessa kohteessa kaksivuotiaat mittelevät Junnustartin-Finaalissa. Corazon Combo on voittanut molemmat starttinsa oikein varmoin ottein keulasta. Pahin kilpakumppani Ava Di Alessia jäi pois, joten pöytä on katettu Pekka Korven lahjakkaalle orille. Tikulla on tarjolla 5000e lähdön voittajalle, joten eiköhän Pekka aja voimalla keulaan ja hallitse siitä maaliin asti. Toinen varma otetaan neljännestä kohteesta. Goodygoodytwoshoes pääsee pikamatkalle ykkösradalta. Koko matkan johto on peliprosentteja (32%) todennäköisempi, joten jätetään Olli Koivusen tamma varmaksi.

Avauskohteessa avoimenluokan hevoset mittelevät paremmuuttaan. American Herolla on taulussa komea tolpparivi kovista tehtävistä. Nyt uloin lähtörata antaa pienen sauman muillekkin. American Heron tallikaveri Hotshot Luca on myrkyn nopea avaaja ja ainakin sillä ajettaneen keulasta. Maze Runner on nopea ja hyvällä lähtöpaikalla. Grainfield Aidenin huonosta juoksusta on paljon aikaa.

Toinen kohde pelataan neljällä merkillä. Ämpäri on pelattu niukaksi suosikiksi, mutta laukkaa sew ei tässä kestä. Pilpo Reppuli yrittänee ottaa startista kolmen hevosen paalun kiinni ja päästä vetotöihin. Siitä ruuna vastaili viimeksi sitkeästi, vaikka jäikin toiseksi. Larkko on kunnossa mutta lähtöpaikka on huono ja juoksu menee herkästi pieleen. Villi Vilpertti kiertänee kahdelta pakiltakin korkealle, vaikkakin voitot ovat kiertäneet.

Viidennnen kohteen ykkösmerkki on tolppakone Unique Creation. Vastus on kuitenkin ihan hyvä ja kahdelta pakilta kierrettävää riittää. Cal Gadot Racing epäonnistui viimeksi, kun se laukkasi heti lähtöön pitkäksi. Nyt tamma on liian unohdettu (5, vaikka alla on kaksi tosi hyvää suoritusta ja voittoa. Listas Minttu on kunnossa ja pitkä matka soipii mainiosti.

Päätöskohteeseen revitetään 7 merkkiä. 40m takamatkalta Liisan Tulilintu voi aivan hyvin kiertää koko porukan. Taksvenla on nopea ja jos se pääsee hyvin selissä kirilenkille, tulee se lopun lujaa. Takaa vielä mukaan ravikuningatar Suven Sametti. Perusmatkalta Pirttilän Olga, Varoitus, Arkenttiina ja Vuoran Suvetar yrittävät tehdä takamatkalaisten tehtävästä mahdollisimman vaikean.

Lähtö1: 1,2,4,7

Lähtö2: 4,8,11,14

Lähtö3: 6

Lähtö4: 1

Lähtö5: 7,11,14

Lähtö6: 2,3,4,5,9,11,14 Vihjerivin hinta: 33,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *