Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Khachanov-6,5 peliä

KERROIN

2.23
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ensi yön Australian avointen toisen kierroksen ottelussa kohtaavat Japanin Nishioka sekä Venäjän Khachanov. Venäläinen on pelaajista ilman muuta potentiaalisempi sekä kovempi tasoinen. Nishioka kykenee kohtalaisen hyvällä puolustuspelillään roikkumaan ottelussa, mikäli Khachanoville sattuu huonompi päivä, mutta normaalina päivänä venäläinen vie ottelun varsin selkeästi.

Khachanov on kaikin puolin parempi tennispelaaja. Hän kykenee liikuttamaan japanilaista puolelta toiselle, sekä myös ratkomaan pisteitä varsinkin kämmenpuoleltaan. Ruoholla Nishiokalla olisi parempi mahdollisuus haastaa venäläinen, mutta nyt japanilaisen mahdollisuudet perustuvat lähinnä siihen, että Khachanov ei noudata varsin yksinkertaista pelistrategiaa japanilaisen lyömiseen. Ensimmäisellä kierroksella Peter Gojowczyk pystyi ajoittain haastamaan venäläisen, mutta nyt karstat pitäisi olla siivottu koneesta ja pelin pitäisi rullata tulevan Top 10-pelaajan tasolla.

Pelataan Khachanov-6,5 peliä Unibetilta kertoimella 2,23 (panossuositus 3/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!