Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Boulter+5.5 peliä

KERROIN

2.25
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen toisen kierroksen ottelussa pelaavat Iso-Britannian Katie Boulter sekä Valko-Venäjän Aryna Sabalenka. Viime kaudella läpimurtonsa tehnyt Sabalenka lyö älyttömän kovaa molemmilta puolilta. Toisinaan hänen pelinsä on hieman epätasaista, mutta kokonaisuutena potentiaali on vaarallisen kova. Venäjän Kalinskaya kaatui suhteellisen helposti suoraan kahdessa erässä ensimmäisellä kierroksella. Boulter väänsi tiukassa taistossa voiton Kalinskayan maannaisesta Ekaterina Makarovasta.

Sabalenka on ottelussa ilman muuta suosikki, mutta Boulter pystyy perustasollaan pitämään ottelun vähintääkin tasaisena kytäten Sabalenka tason heittelyä. Luotetaan pelivihjeessä juuri siihen, että epätasaisuuteen taipuva valkovenäläinen ei koko ottelua pidä tasoaan aivan tapissa. Boulterin rystylyönti on terävä ja siltä puolelta on mahdollisuuksia horjuttaa Sabalenkaa ajoittain.

Pelataan Boulter+5,5 peliä Unibetilta kertoimella 2,25 (panossuositus 2/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!