Boulter+5.5 peliä

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen toisen kierroksen ottelussa pelaavat Iso-Britannian Katie Boulter sekä Valko-Venäjän Aryna Sabalenka. Viime kaudella läpimurtonsa tehnyt Sabalenka lyö älyttömän kovaa molemmilta puolilta. Toisinaan hänen pelinsä on hieman epätasaista, mutta kokonaisuutena potentiaali on vaarallisen kova. Venäjän Kalinskaya kaatui suhteellisen helposti suoraan kahdessa erässä ensimmäisellä kierroksella. Boulter väänsi tiukassa taistossa voiton Kalinskayan maannaisesta Ekaterina Makarovasta.

Sabalenka on ottelussa ilman muuta suosikki, mutta Boulter pystyy perustasollaan pitämään ottelun vähintääkin tasaisena kytäten Sabalenka tason heittelyä. Luotetaan pelivihjeessä juuri siihen, että epätasaisuuteen taipuva valkovenäläinen ei koko ottelua pidä tasoaan aivan tapissa. Boulterin rystylyönti on terävä ja siltä puolelta on mahdollisuuksia horjuttaa Sabalenkaa ajoittain.

Pelataan Boulter+5,5 peliä ilta kertoimella 2,25 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!