Tampa Bay

KERROIN

2.04
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tampa Bay Lightning matkustaa Minnesotan vieraaksi ja vastassa on ei niin yllättäen todella kuuma ja todella kylmä jengi.

Illan ottelu on taas uusi haastava koitos väsyneelle Minnesotan joukkueelle, Tampa Bay ei todellakaan ole mikään höyhensarjalainen. Viime vuonna joukkue voitti President Trophyn mutta pysähtyi täysin seinään pleijareiden ensimmäisellä kierroksella Columbusta vastaan. Viime vuodesta on ehkä osittain otettu oppia vaikean alkukauden jälkeen ja kuntopuntari osoittaa vahvasti ylöspäin (joulukuun 10. jälkeen 14-3-1). Joukkueella on kuitenkin yksi ongelma meneillään, päästetyt maalit. Omissa on kolissut 2,89 kertaa ottelua kohden, mutta Wildin vastaava lukema 3,29 ei luonnollisesti ole yhtään sen parempi. Auts.

Vaikka Wild onnistuisi nollaamaan Stamkosin ja Kucherovin on kuitenkin hyökkäyskalusto sen verran laaja, että pitkä ilta on takuuvarmasti luvassa. Hauska fakta on kuitenkin, että Tampa on pelannut huonosti Minnesotaa vastaan tällä kaudella ja on voitoitta ensimmäisessä neljässä kohtaamisessa. Se kuitenkin muuttuu tänään.

Wild onnistui sekoilemaan oikein urakalla Penguinsia vastaan, kun joukkue lähti otteluun junnumaisen höntyilyn takia ainoastaan viidellä pakilla. Tämä nostaa luonnollisesti maalimääriä, joten ei peilata aivan liikaa. Tampa on myös sekoillut hieman kahdessa edellisessä, kun joukkue tuli ehkä hieman rotsi auki Devilsiä vastaan vieraissa ja otti kuonoon, mutta taisteli kotivoiton Kingsistä. Joukkue antoi kahden maalin kaulan, tuli tasoihin, jäähyili urakalla, päästi Kingsin taas johtoon, mutta Kucherov tasoitti lopussa ja joukkue voitti rankkareilla. Varmaa on se, että joukkue ei tule rotsi auki tänään, varsinkaan ottaen huomioon kauden saldon Wildia vastaan. Ei tässä kohtaan kuitenkaan kiusata sen enempää vaan mennään itse asiaan.

on hieman eri mieltä tästä ottelusta ja sehän kelpaa meille. Vaikka ei pitäisi laittaa munia samaan koriin, niin tästä tarjouksesta ei voi yksinkertaisesti kieltäytyä. Lapulle maistuu Tampan suora voitto @ 2.04 in markkinatopilla sekä Tampa Bay yli 3 maalia @ 1.66 myös kyseisestä kiskasta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *