Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

St. Louis

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Usein vihjaamamme St.Louis on tulessa taas tulevana yönä. Huippu kuntoinen Blues metsästää jo kymmenettä perättäistä kotivoittoa. Craig Beruben johtama hallitseva mestari on menettänyt edellisistä 15:sta ottelusta ainoastaan 5 pistettä ja joukkue onkin napannut lännessä jo 9:n pisteen karkumatkan.Edellisessä ottelussa Anaheimia vastaan Blues myllytti totutusti tasaisesti jokaisella 4:llä ketjulla. NHL:ssä pelataan parhaillaan runkosarjan raskainta vaihetta, joka sopii ennen kaikkea Bluessin kaltaiselle ryhmälle.

Philadelphia käy kovaa taistelua Itäisen Konferenssin viimeisistä pudotuspeli paikoista. Kotona Flyerssin pelaaminen on ollut liigan eliittiä, mutta vieraissa on ollut vaikeaa. 24:stä Vieraspelistä on kasassa ainoastaan 20 pistettä. Edelliset 10 vieraspeliä ovat sujuneet varsin molli voittoisesti, sillä saldona on 8 häviötä. Phillyltä on yön ottelusta poissa useampikin avainpelaaja ja lisäksi ykkösvahti Carter Hartinkin pelaaminen on epävarmaa.

Siipirikkoinen, huonosti vieraissa pelaava Philadelphia ei pitäisi olla kovinkaan haastava vastus Läntistä Konferenssia dominoivalle liigan kovimmalle kotijoukkueelle. Valintamme on siis coolbetiltä: St.Louis-Philadelphia 1 (1.92)

nordicbet ilmaisveto ja NHL-matka

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *