Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon 75-raveihin pelataan tylysti kolme varmaa, kolmeen viimeiseen kohteeseen ja haetaan yllätyksiä neljään ensimmäiseen lähtöön. Viidennen kohteen kansanvarma Credit To Love on ollut valmentajan vaihdoksen jälkeen niin hirveässä tikissä, ettei kaipaa varmistuksia. Lähtöpaikka on paras mahdollinen, eikä vastassa ole yhtä kovia, kuin esimerkiksi viimeksi. Kuudennessa lähdössä Thai Profit sai radan pahimpien uhkaajien sisäpuolelta, eikä liene siittä lyötävissä. Viime lauantaina kovan lähdön kuolemanpaikalta voittanut Morison on sopivan näköisen tehtävän edessä päätöskohteessa.

Avauskohteen suosikki on hyvistä asemista starttaava Juiceman. Takariviin arvottu tallikaveri North Lexus punnersi viimeksi turussa Juicemanin selästä selityksittäohi, ja kuuluu nytkin ajoissa lapuille. Kotiradan Vixpress Li saanee Juicemanin selän kiihdytyksessä ja saa näin ollen nappireissun kärjen tuntumassa. Sunbeam:illa ladataan varmasti keskeltä rataa kiihdytykseen. Sahara Sandstorm on nyt unohdettu karattuaan viimeksi ja törmättyään sissäntuloporttiin. Loukkaantumisilta vältyttiin ja Tapio Perttusen ruuna on kolunnut kovia lähtöjä. Ylivauhdin varalle mukaan vielä vahva Elliot Web.

Toinen kohde on vaikein veikattava, kun kyseessä on matalan sarjan kylmäveriset. Pelataan eturivistä kolme suosikkia, höystettynä Sanahelinällä4,5% ja Kukkarosuon Veeralla 7%.

Teemu Okkolinin Arkentiina on aiheesta kolmannen kohteen suosikki. Tyylikkäällä keulasoololla vuotensa Helsingissä avannut tamma vetää tätäkin lähtöä pitkään. Layla on oikein kyvykäs hepo tähän lähtöön ja kuuluu seuraavana lapulle. Ehkä koko kierroksen paras idea on Ciiran Tähti. Esa Holopaisen naruttelema tamma on napsinut kakkos- ja kolmostiloja pitkin talvea, usein pussiin jääneenä voimat tallella. 14% pelatun Ciiran Tähden voitto roikkuu ilmassa.

Neljännen kohteen suosikki on takarivistäkin kovaluokkainen Callela Lincoln. Paalulta nappireissut saavat Erna’s King ja Quatto Tilly tekee mieli ottaa ajoissa lapulle molemmat noin 5% pelattuina. 4%-Pelattu Delightful Moment oli oikein hyvä toinen Vermossa viime lauantaina. Puikoissa Ari Moilanen, jolla on taipumus menestyä juuri Teivossa.

Lähtö1: 1,2,5,8,9,11

Lähtö2: 2,4,5,6,7

Lähtö3: 2,3,4,6,15,16

Lähtö4: 1,2,4,6,9

Lähtö5: 2

Lähtö6: 5

Lähtö7: 2 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *