Southampton

KERROIN

4.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina viisi ottelua. Vedonlyöntimielessä suurin mielenkiinto kohdistuu myöhäisillan otteluihin.

Leicester-Southampton (klo 22:00)

Kotijoukkue Leicester palaa Valioliigan pariin hyvällä fiiliksellä. Ketut hoiteli oman osuutensa viime viikon cup-kierroksella näyttävästi. Stoke kaatui vieraskentällä peräti 0-4, tosin, joukkue käytti monista muista poiketen vahvaa avauskokoonpanoa.

Kyseessä oli jo viides peräkkäinen tappioton ottelu. Leicester hoiteli tätä ennen Newcastlen Valioliigassa ansaitusti 1-2. Saldona on myös mm. tasapeli Manchester Unitedia vastaan ja vierasvoitto Tottenhamista joulukuulta. Yhdeksän edellistä matsia on tahkottu kovalla recordilla 6-2-1.

Vierailija Southampton ei pelannut lainkaan FA Cupissa, sillä kyseinen ottelu väännetään vasta ensi viikon tiistaina. Saints matkustaa Leicesterin myös vahvan itseluottamuksen turvin; edellisessä matsissa kaatui hallitseva mestari Liverpool maalein 1-0.

Kyseinen ottelu oli jo kolmas peräkkäinen nollapeli Southamptonille. Joukkue on Leicesterin tavoin erinomaisessa iskussa, ja 15 edeltävää ottelua on väännetty saldolla 8-5-2. Ainoat tappiot ovat tiukkojen vaiheiden jälkeen Man Citylle 0-1 ja Man Unitedia vastaan yliaikamaalilla 2-3.

Vastakkain on kaksi erittäin laadukasta joukkuetta, jotka voivat hyvinkin taistella jopa Mestarien liigan paikasta ensi keväänä. Southamptonille kausi on paras pitkään, pitkään aikaan. Saints on vihdoin lunastanut viime kausina annettuja lupauksia.

Betsimarkkina on tehnyt Leicesteristä turhan suuren suosikin. Vierailla on myös lepoetua, millä voi olla yllättävän suuri merkitys kiireisen jouluohjelman jälkeen. Pelaamme Southamptonia n 4,45 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 27 %.

 

Fulham-Chelsea (klo 19:30)

Kotijoukkue Fulham jatkoi tappiotonta putkeaan viikonloppuna FA Cupissa. Paikallisvääntö QPR:n vieraana päättyi lopulta Mökkiläisten 0-2-voittoon. Fulham väänsi viikolla myös rästipelejä Valioliigassa. Joukkue nousi hienosti Tottenhamin vieraana 1-1-tasapeliin.

Fulham on tällä hetkellä valtavasti alkukauden joukkuetta parempi. Pisteitä alkoi tippua, kun joukkueen puolustuslinja väännettiin uuteen muotoon. Nyt takana on jo kuusi tappiotonta ottelua, tosin kaikki ovat vähämaalisia tasapelejä!

Chelsean kohdalla on toinen ääni kellossa. Blues aloitti sesongin vahvalla vireellä, mutta joukkue on alkanut sulaa yllättävällä tavalla talven edetessä. FA Cupissa tuli sentään itseluottamusta nostattava voitto Morecambesta maalein 4-0.

Lampardin joukkue hävisi ennen cup-kierrosta Manchester Citylle tylysti 1-3. Saldo on kaikki kilpailut mukaan luettuna tyly 2-2-4 edellisestä kahdeksasta ottelusta. Vielä pari kuukautta sitten Chelsean puolustus oli täyttä timanttia, mutta nyt myös veskari Mendystä on tullut tavallinen kuolevainen.

Tämä matsi olisi ollut alkukaudella hyvin selkeä vierasvoitto. Nyt joukkueiden käyrät kulkevat eri suuntaan. Fulham on löytänyt aivan uudenlaisen itseluottamuksen, kun taas Chelsea on pienoisessa kriisissä. Paine Lampardin työpaikasta kasvaa koko ajan.

Fulhamilla on paljon kerroinasetelmaa paremmat saumat venyttää tappiotonta putkeaan. Pelaamme Fulham +0,5 in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *