KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigan ainoassa tiistai-illan kamppailussa pelataan tärkeistä pisteistä Mikkelissä.

Jukurit on ollut tuloksellisesti vieraissa kotiotteluitaan parempi. Joukkue pelaa vierasmatsit enemmän puolustuksen kautta, mikä on usein sopivampi ja tuloksekkaampi pelitapa alemman kastin joukkueille. Jukureiden materiaali on taatusti kolmen heikoimman joukossa tämän kauden Liigassa. Kyseessä onkin jälleen hyvä esimerkki sitoutumisen merkityksestä tulokseen.

Jukurit on erittäin sitkeä ja tiivis joukkue, joka on täynnä nälkäisiä ja kehittymishaluisia pelaajia. Tärkeän tulosyksikön hyökkääjä Partanen on edelleen sivussa.

Vierasjoukkue Ässät hukkasi Satakunnan derbyssä 4-1 johdon Lukkoa vastaan, mutta otti lopulta elintärkeän voiton voittomaalikilpailussa. Ottelu oli hyvin kaksijakoinen – alussa Ässät tuli todella vahvasti ja näytti jo marssivan helpohkoon voittoon. Alkukauden paha kompurointi heijastuu kuitenkin rajulla tavalla porilaisten henkiseen puoleen.

Ässien sentteritilanne on erittäin huono. Ykkössentteriksi kaavailtu Kotkaniemi on vielä hetken aikaa rapakon takana ja kakkossentteri Tiivola on statuksella ”seurataan päivittäin”. Joukkue sai toki Lukkoa vastaan tärkeitä hyökkäyspään onnistumisia, kun Salmisen lisäksi myös Lähteenmäki ja Kärki viettivät kahden tehopisteen iltaa. Ässien ratkaisuosasto on silti auttamatta liian kapea. Kärjen takaa ei ole tule riittävästi tukea tehopisteiden muodossa.

Jukurit on todistanut sitkeytensä jo useaan kertaan tällä kaudella ja esiintynyt vahvasti otteluiden päätöserissä. Kun huomioidaan Ässien kokoonpanotilanne, Jukureiden nousujohteinen esitys vaikuttaa jälleen todennäköiseltä. Poimitaan peleihin ilta Jukurit 3. erän moneyline kertoimella 1,70 (panossuositus 8/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!