Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Montreal 1X2

KERROIN

2.06
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

Montreal Canadiens – Detroit Red Wings, klo 2:30 Suomen aikaa.

Kotijoukkueen saldona neljän pelatun ottelun jälkeen on 1-1-1-1 maalieron ollessa 11:10 ja vierailija Detroitin saldona viidestä pelatusta ottelusta on 0-0-2-3, eli Red Wings on toistaiseksi vielä voitoitta ja onpa omissakin soinut jo yhteensä 23 kertaa, joka on eniten koko sarjassa tähän päivään mennessä.

Montrealin voitot ovat tulleet molemmat Pittsburgh Penguinsia vastaan, jonka ”Habs” kukisti ensin vieraissa lukemin 1-5 ja viimeisimmässä ottelussaan kotijäällään aina voittolaukauskilpailuun asti venyneessä matsissa oli Montreal lopulta parempi kairaten tuosta 4-3 -voiton. Tuossa Montrealin viimeisimmässä ottelussa joukkueen maalia vartioi Antti Niemi kirjauttaen itselleen 25 torjuntaa, sekä nollaamalla voittolaukauskilpailussa herrat nimeltä Evgeni Malkin sekä Sidney Crosby. Ykkösvahti Carey Pricella on ollut pientä flunssaa joka pitikin hänet poissa Pens-ottelusta, mutta joukkueen aamujäillä Price on ollut koppeja poimimassa. Antti Niemi kuitenkin aloittaa maalinsuulla.

Detroitin avausvoitto odottaa yhä tulemistaan. Asiaa tuskin ainakaan helpottaa viimeisimmät jobinpostit jotka kertovat että joukkueen puolustuspään Dan DeKeyser joutui jättämään pelin kesken Red Wingsin viimeisimmässä ottelussa Bostonin vieraana vain puolentoista minuutin pelin jälkeen saatuaan yläraajavamman. Viimeiset kaksi peliä sivussa olleen Dennis Cholowskin odotetaan korvaavan DeKeyser.

Detroitin puolustuspää kun on ennestään jo kovin heikohkon oloinen niin on vaikea nähdä että vierailijoille tässä vieläkään avausvoittoa olisi luvassa. Ei vaan jaksa allekirjoittanutta vakuuttaa..:

Cholowski-Sulak

Hicketts-Hronek

Kronwall-Jensen

Pelivalinta: Montreal

Kerroin: 2.06 @Unibet

Panossuositus: 5/10

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!