Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkelissä on haastava Toto-75 kierros. Vihjerivin varmat löytyvät päätöskohteista. Kuudennessa lähdössä Le Gros Bill on noussut huippu iskuun. Suomen ykköshevonen Next Direction oli Suomen mestaruus kisassa ihmeen vaisu, eikä kiri kantanut mihinkään. Parhaana päivänään Next Direction pystyisi torjumaan ulkopuolelta lähtevän Le Gros Billin, mutta tuskin Mikkelissä. Psyykataan juoksu niin, että tulisen kiihdytyksen nopein on Le Gros Bill, jota ei 1600m pikamatkalla kyllä sen ulkopuolelta voiteta. Toinen varma on päätöskohteen The Next One US. 9-radalta Olli Koivusen tamma pääsee hyvin läpi, kun edessä on ykkösellä ja kakkosella myrkyn nopeat avaajat. Vain 27% pelattuna The Next One US on mainio varma.

Avauskohteeseen laitetaan peräti 7 valjakkoa. Disain on pelattu yli 50% suosikiksi, mutta Terho Rautiaisen ajokki on todella ailahteleva. Hyvänä päivänään Disain pamauttaa keskeltä rataa keulaan, ja vetää maaliin asti, mutta otetaan ison rahan toivossa varmistuksia. Volsuma 2% suorittaa kokoajan hyvin ja saa tässä hyvän paikan parijonosta. Margarida laukkasi Lappeessa hyvän sijoituksen viimeiseen kaarteeseen. Ehjällä juoksulla se pystyy tässä paljoon. Arkenttiina teki häijyn esityksen Vermossa lipuen kuolemanpaikalta selvään voittoon. Liinan Säihke on kunnossa ja sai viimeksi jo voiton. Takarivin paikka on mikkelin pyöreällä radalla ja pikamatkalla selkeä miinus. Otetaan eturivistä vielä Suviruusuli 7% ja Pirttilän Olga 9% mukaan revitykseen.

Toiseenkin kohteeseen otetaan 5 valjakkoa. Chasing Highs on voittanut kaksi edellistä laukatonta starttiaan ja on kohonnut pelikansan suosikiksi. Kiikku’s Cashier oli lokakuun alussa Mikkelissä hyvä toinen pitkällä kirillä. Cygne Noire Boogie kiersi lLappeesa 12-radalta koko porukan ja kuuluu nyt ajoissa lapulle. Mukaan vielä hyvältä paikalta Boulder Artemis, sekä takarivin Perchpond.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on peräti 8 voittoa putkeen napannut Francis Journey. Varmistetaan suosikki kuitenkin Takaa lähtevältä kovaluokkaisella Com Tuff:illa, sekä perusmatkalta lähtevällä Mr Reddingtonilla.

Neljännessä kohteessa vihjerivin ykkösmerkki on Lake’s Action 21%. Parin kakkosen jälkeen Lake’s Actionin voitto roikkuu ilmassa. Deangelo olisi eturivistä ollut jopa varma ainesta pikamatkalla. Effronte Photo päässee keulaan ja voi vetää pitkään. Mukaan vielä huippuesityksen Joensuussa tehnyt Callela Ikaros.

Viides kohde vaikuttaa kahden kaupalta. Issakan Valo yrittää voltin ykköseltä karkuun kovilta takamatkalaisilta. Jos joku Issakan Valon kiinni ottaa, on se 40m pakilta lähtevä väkivahva Vixeli. Riskinä tietenkin on, että Vixeli saa vetämättömiä selkiä eteensä kolmannen kierrossa, kun mukana on 16 valjakkoa.

Lähtö1: 2,4,5,7,8,9,11

Lähtö2: 2,5,6,10,14

Lähtö3: 3,6,14

Lähtö4: 4,5,7,9

Lähtö5: 1,16

Lähtö6: 4

Lähtö7: 9 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *