Nokian KrP -3,5

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimainen Salibandyliiga tarjoilee keskiviikkoiltana yhden kamppailun kun Hämeenlinnan Steelers isännöi Elenia Areenalla Nokian KrP:tä.

Steelers-Nokian KrP (klo 18.30)

Hurjan nuorennusleikkauksen viimekaudesta kokenut Steelers lähti kauteen todella haastavista asetelmista ja Ville Lastikan aukkoa ei varsin oletettavasti ole mitenkään saatu täytettyä. Nico Jonaeson vastaa joukkueen tehoista lähes täysin yksin eikä varsin värikkäällä pelaajalla ole kaukalossa alkukaudesta aina ollut mukavaa. Joukkue otti suoransäilymisen kannalta elintärkeän voiton avausottelussa ÅIFia vastaan mutta tämän jälkeen takkiin on tullut neljästi peräkkäin. Oulun ryöpytystä lukuunottamatta nuori nippu on haastanut aivan sarjan kärkipäätäkin joskin siedettävät (9-6, 6-7) tappiot Happeeta sekä Oilersia vastaan menevät suurilta osin myös vastustajan takkiauki-meiningin piikkiin. Loukkaantuneena ollut Markus Sipronen kokeili hypätä askiin jo viime ottelussa mutta jalka ei katsomoon näyttänyt ainakaan yhtään pelikuntoiselta ja suurella todennäköisyydellä ei mies tässäkään ottelussa montaa vaihtoa tule pelaamaan.

Nokian KrP rankattiin ennen kautta kärkikahinoihin ja Jarmo Härmän suojatit ovat alkukierroksilla osoittaneet että rahkeita on aina mitalikamppailuun asti. Viidestä ottelusta kasassa on neljä voittoa vaikkain viimeinen Indians kamppailu olisi hyvinkin voinut olla täysi nollanpisteen ilta. Rantala, Liponen, Johansson ketju on takonut jälleen kovaa jälkeä ja etenkin Mikko Laakson viisikolta voidaan odottaa astetta köykäisempää vastustajaa vastaan myös useampi osuma. Maalilla Jesse Kanerva on hypännyt loistavasti loukkaantuneen Miro Tuomalan saappaisiin ja tietojen mukaan ykköskassari on kuntoutumassa hyvää vauhtia takaisin pelikuntoon. Arviot on kuitenkin tehty sillä oletuksella, että nuori Kanerva entistä seuraansa vastaan tolppien välissä aloittaa.

Steelers on pelannut tiukkoja otteluita ja joukkue on mielestämme yleistä mielipidettä parempi. Tässä se on kuitenkin lähtökohtaisesti ainoastaan katsojan roolissa ja kyllä KrP vieraskentälläkin todella reipas suosikki on. Teräsmiehet ovat historian valossa olleet Nokiaa vastaan todella vahvoja ja viime kauden peräkylvetys Elenialla on varmasti vieraiden muistissa edelleen, eikä kalavelkojen maksu korkojen kera ollenkaan yllättäisi. Harjoitusottelussa KrP kaatoi Steelersin lukemin 11-4 molempien pelatessa lähes ykkösmiehistöillään. Steelersin hyvät venymiset Happeeta ja Oilersia vastaan ovat kertoimissa jo liikaa sisällä ja pelit rakennetaan ehdottomasti vieraiden kautta. Näätälauma hakee vähintään neljän maalin vierasvoiton noin kerran kahdesta ja in kärkikerroin kelpuutetaan peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *