Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen EL Kazaam on kohonnut vähän turhankin suureksi suosikiksi, mutta vaikuttaa kyllä todella lupaavalta 3-vuotiaalta. Syyskuussa se oli Jokimaalla oikein vakuuttava voittaja kuolemanpaikalta, eikä edellistäkään Vermon esitystä voi moittia. Silloin Hannu Torvinen satsasi takamatkalta starttiin ja ori saikin pääjoukon kiinni jo ensimmäisessä kurvissa. Johtavan rinnalta se kamppaili jälleen hyvin toiseksi ja alun revitys näkyi selvästi maalisuoralla. Toinen varma on päätöskohteen MAS Champ. Ruuna on palannut ryminällä avoimenluokan eliittiin. Tauon jälkeen saldona on 4 voittoa yhtä monesta startista. Kiritykille tuskin löytyy vastusta nytkään.

Avauskohde on tammojen maili ja se pelataan neljällä merkillä. Stonecapes Queila on vasta nelossuosikki, vaikka on luokaltaan porukan kovin. Ice Wine on perusmerkki ykkösradalta pikamatkalla. Goodygoodytwoshoes on ollut oikein hyvä koko kauden. Nyt mitataan tamman luokkaa, kun vastus on kivikova. True Devotion (7%) on nopeana avaajana hyvältä paikalta mainio yllätyshaku. Kakkossuosikiksi pelattu Alien Hill on lupaava, mutta starttaa nyt rajussa ylisarjassa ja jää kupongin ulkopuolelle.

Kakkoskohteen suosikiksi on kohonnut Rannan Pomo, jolla on taulu täynnä tolppia. Nyt sitkeä Helmen Humu starttaa sen sisäpuolelta ja menestyy varmasti, jos vain ravaa. Tulipiirto ja Villieläin ovat seuraavat haastajat ja ovat hyviltä lähtöpaikoilta pelihevosia.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Speedy Scion. Kolmeen edelliseen tulisesti kirinyt ruuna on jopa varma-ainesta. Vihjeriviin se saa kolme varmistusta. Callela Kickoff ja Daddy Boy ovat hevosia, jotka Speedy Scionin pitää kiertää. Mary Hotshot oli maanantain välistartissa ihan hyvä kakkonen Lappeessa. Lyhyt starttiväli sopii ja rattailla vahvistaa Ari Moilanen.

Viidenteen kohteeseen pelataan viisi merkkiä. Vixeli pärjäisi kuntonsa puolesta, mutta ei meinaa pysyä ravilla sitten millään. H.V. Tuuri on porukan paras hevonen, mutta tulee jälleen pikku tauolta ja vuosi on ollut vaikea. Pauhis todisti viimeistään Mikkelissä kuuluvansa näihin lähtöihin, kun se nappasi kirivoiton 4-ulkoa. Nyland on kunnossa ja on sijoittunut hyvin viimeaikoina. Potintekijäksi huippupaikalta ja huippukuskilla Vaellus (3%), joka pärjää tässä porukassa, mikäli ravi maistuu.

Lähtö1: 1,2,6,7

Lähtö2: 2,3,6,9

Lähtö3: 4,6,7,10

Lähtö4: 12

Lähtö5: 1,2,4,5,7

Lähtö6: 12 Vihjerivin hinta: 32e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *