Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain 75-Kierros juostaan tiuhaan tahtiin vuoronperään Vermossa sekä Seinäjoella. Vihjerivin varmoiksi on tälläkertaa jopa ylitarjontaa. Kolmannen kohteen Lexus Dream on hirmuiskussa, eikä ulkopuolelta taida kukaan tulla ohi. Varmistamme paljon pelatun Josveissin ja toinen varma otetaan viidennestä lähdöstä. Com Milton oli suomen depyytissään Lappeenrannassa huippuhyvä. Rapakeli ja 8-rata ei ruunaa haitannut. Kanuunakiri kolmannesta ulkoa kovassa lopetuksessa oli vakuuttava. Nyt Com Milton on hyvä varmavalinta vain 37% pelattuna. Ykköshaastajat ovat The Dude sekä Golden Eleven. Kolmas varma on kuudennen kohteen, voitosta voittoon marssinut, M.T.Master Don.

Ensimmäinen lähtö vaatii revitystä ja vihjerivissä se pelataankin umpeen. Toisen lähdön Evartissa olisi myös varma-ainesta, mutta varmistetaan se nyt neljällä merkillä. Maistuvin varmistus on huippukuntoinen Veeran Poika joka nyt saa nappireissun lähellä kärkeä. Neljännessä lähdössä Josveis ja Välähdys jakavat lähes 90% peleistä. Otetaan jättiyllärinä Koskelan Akseli, joka saa ainakin mahdollisuuden maalisuoralla Josveissin selästä. Viimeinen lähtö on tasainen. Oma ykkösmerkkini on Staro Moschino. Kovaluokkainen William Birdland palailee tauolta, mutta kuuluu heti peleihin. Samoin keulaan ampuva Shotproof. Otetaan vielä ylivauhdin varalta lapulle väkivahva Zeus Kemp.

Lähtö1: Kaikki 10 valjakkoa

Lähtö2: 2,3,4,7,9

Lähtö3: 1

Lähtö4: 1,3,6

Lähtö5: 2

Lähtö6: 6

Lähtö7: 3,4,5,8. Vihjerivin hinta: 30e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *