Warberg +6,5

KERROIN

2.16
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kalmarsund +4,5

Maajoukkuetauko on lusittu myös länsinaapurissa ja pääsarja jatkuu lauantaina kolmen ottelun voimin. Tarkempaan syyniin napataan Falun-Warberg sekä Storvreta-Kalmarsund.

Falun-Warberg (klo 17.00)

Falun oli kauteen lähdettäessä yksi suurimmista mestarisuosikeista ja tahti kentällä on myös ollut odotuksien mukaista. Ainoastaan Storvreta pystyi horjuttamaan avausottelussa mutta tämän jälkeen plakkarissa on ainoastaan voittoja. Joukkue on latonut palloa vastustajan verkkoon karmealla 9,5 maalin keskiarvolla eikä tähtivahti Johan Rehninkään selän takana soi kuin vajaat neljä kertaa ottelussa. Galante-Carlström, Emil Johansson ja Omar Aldeeb ovat miehittäneet komeasti pistepörssin kärkisijat ja taustatukea löytyy yllin kyllin myös näiden takaa. Kaiken kaikkiaan joukkue näyttää tällä hetkellä todella hyvältä ja kotiaskissaan se tuskin tänäänkään tulee tappiota kokemaan.

Sarjanousija Warberg löytyy aivan sarjataulukon hänniltä mutta pelillisesti se ei silti ole ollut mikään pettymys. Taivaansinisiet ovat pelanneet todella hyviä otteluita ja pystyneet haastamaan myös sarjan kärkijoukkueita. Mattias Kongstad sekä Birgerssonin-veljespari muodostavat hyvän syömähampaan ja tolppien välissä Tobias Jernsand on erittäin pätevä ykköstorjuja. Kent Göransson on erinomainen pääluotsi joten joukkue tuntuu olevan todella hyvin kasassa.

Falun on otteluun todela suuri suosikki eikä se tätä missään nimessä tule häviämään. Toista sarjanousijaa se kuritti lukemin 20-4 ja Växjökin jäi viimeksi jyrän alle 7-14. Warberg on papereissamme yllättävänkin hyvä ja etenkin sarjanousijaksi se on pelivoimaltaan erittäin vahva. Falunin viime aikaiset teurastukset ovat nostaneet tasoitukset todella korkealle ja 6,5 etumatka herättää väkisinkin kiinnostusta. Kotijoukkueen kärkipelaajia tuskin maaotteluiden jälkeen peluutetaan puhki ja Warberg pystyy kyllä pitämään ottelun jokseenkin tasaisena.

Storvreta-Kalmarsund (klo 17.30)

Mikäli Falunin meno on ollut vaakuuttavaa niin kyllä kilpaveli Storvretakin on ollut todella kovassa vireessä eikä se ole kuin pisteen kärkipaikkaa pitävän Falunin takana. Uppsalalaset ovat meidän pepreissa edelleen suurin mestarisuosikki eikä tätä arviota ole vielä syytä muuttaa. Mitään murskajaisia hallitseva mestari ei kuitenkaan ole järjestellyt, emmekä me moiseen usko nytkään. Joukkueesta suurinosa oli mukana maaotteluissa, joskin kotkien materiaali kyllä kestää useammankin lepuutuksen.

Kalmarsund napsi alkukierroksilta pelkkiä voittoja ja erittäin suotuisa otteluohjelma potkii kovalla kädellä takaisin nyt. Neljästä viimeisestä ”oikeita” salibandyjoukkueita vastaan pelatusta ottelusta alla on yhtä monta tappiota eikä joukkue näissä ole kyennyt viimeistelemään kuin yhdeksän osumaa vastustajan verkkoon. Materiaali on selkeästi viime kautta leveämpi, mutta ratkaisut lepäävät yhä liikaa Kim Nilssonin sekä Markus Johanssonin harteilla. Carl Bending-Sörling on hyvä maalivahti eikä peli tänäänkään tule tähän kaatumaan.

Storvreta on asaitusti jättisuosikki mutta ei ero aivan kertoimien mukainen ole. Kalmarsund pelannee tässä hyvinkin matalalla karvauksella ja vastaiskuissa se on todella vaarallinen. Storvreta on raapinut voittoja toisensa perään mutta ollut selkeästi mainettaan huonompi pelillisesti. Viime kaudella Kalmarsund ei hävinnyt keskinäisä yli neljällä maalilla kertaakaan, joten tasoitus voisi olla pykälää matalemmallakin. Nostetaan vieraita +4,5 maalin tasoituksella vihjeeksi in hyvällä 1,74 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *