Oilers -2,5

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimainen salibandy palasi maajoukkuetauon jälkeen tositoimiin eilen, kun vihjeemme mukaisesti Indians laittoi Happeen ahtaalle. Tänään tapetille nostetaan OLS:an ja Oilersin kohtaaminen.

OLS-Oilers (klo 18.00)

Oulun Luistinseuran alkupuolisko on ollut varsin odotettu: alempaan keskikastiin pelivoimaltaan sijoittuva joukkue on napannut pisteitä ”päävastustajiltaan” ja ennakkoon vahvempia nippuja vastaan kyyti on ollut kylmää. Varsin fyysinen ja tasainen ryhmä ei juuri tähtinimillä mässäile, joskin Tuukka Kivioja ja Valtteri Parviainen kovan luokan pelimiehiä ovatkin. Tällä hetkellä tilanne Oulussa on hyvinkin tukala sillä joukkue kärsii hyvin paljon loukkaantumisista ja paikkaajia liigamiehistöön on nostettu alemmilta sarjatasoilta. Vinski Kivilompolo ei herätä suurta luottamusta tolppien välissä eikä ykköskassari Ville Mestari ole vieläkään pelikunnossa.

Vierailija Oilers on otteluun tultaessa hieman yllättävässä kolmen ottelun tappioputkessa. Pelillisesti öljymiehet ovat olleet todella suuri pettymys mutta kyllä joukkue silti paperilla on yksi sarjan laadukkaimmista. Ykkösvitja Kainulaisten johdolla on ollut tuloksellisesti erittäin vaarallinen mutta taustatukea ei Casper Pfitznerin ja Heikki Iiskolan poissaolojen takia ole juuri tarjolla. Toki nyt vastus kevenee huomattavasti ja espoolaisten alemmat kentät kyllä kestävät vertailun OLS:an kokoonpanoon heittämällä. Joonas Kaltiainen on erinomainen maalilla ja peittoaa tämän illan virkaveljensä tällä saralla todella puhtaasti.

OLS on ollut tähän asti varsin positiivinen yllätys mutta kyllä Oilers tähän todella suuri suosikki vieraissakin on. Materiaaliero on valtava eikä kotijoukkueen loukkaantumiset yhtään asiaa ainakaan helpota. Viime kaudella Oilers marssi kahdesti oululaisten yli murkalukemin 3-12 ja 17-8, eikä suurempi repsahdus tulostaululla tänäänkään olisi järin suuri yllätys. Markkina on asettanut Oilersin ainoastaan 3 maalin suosikiksi vaikka tasoitus meidän papereissamme voisi olla selkeästi suurempikin. Selkä vierasvoitto ja onnistumiset laajalla rintamalla kelpaavat myös meille ja Oilers -2,5 nostetaan vihjeeksi in kärkikertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *