Crystal Palace 1X2

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain ohjelmasta löytyy todella mielenkiintoinen Valioliigan sekä Serie A:n kamppailu. Olemme vahvasti kotijoukkueiden kannalla.

Valioliiga: Crystal Palace-Brighton (klo 21:45)

Konkarimanageri Roy Hodgson on johdattanut Crystal Palacen tälläkin kaudella turvalliseen keskikastin sijoitukseen. ”Hodari” tekee Lontoossa hyvää duunia ja repii vuosi toisensa jälkeen Palacen materiaalista kaikki tehot irti.

Eagles oli loka-marraskuussa heikossa tuloskunnossa, mutta tämä johtui täysin otteluohjelmasta. Palace kohtasi viisi kierrosta putkeen kaikki liigan kärkijoukkueet.

Nyt ohjelma on helpottanut, ja tulosta tuleekin vanhaan malliin. Palace on pelannut kolme matsia putkeen päästämättä maaliakaan. Joukkue voitti Burnleyn 0-2 ja Bournemouthin 1-0, minkä jälkeen pisteet tasattiin Watfordissa 0-0 -tuloksella.

Vierailija Brighton on pelivoimaltaan hyvin lähellä Palacea. Molempien loppusijoitus lienee sijojen 10-15 välimaastossa. Seagulls pelasi myös marraskuussa heikon jakson häviten kolme ottelua peräkkäin. Palacen tapaan, kyse oli lähinnä otteluohjelmasta.

Joulukuun alussa Brighton yllätti kaikki hakemalla 1-2 -vierasvoiton Arsenalin kotiluolasta. Edellisellä kierroksella se pelasi 2-2 -tasapelin Wolvesia vastaan kotikentällä. Vierasjoukkueen pelivireessäkään ei ole juuri nyt valittamista.

Palace antaa hieman tasoitusta kokoonpanoissa, sillä tärkeä laitapakki Van Aanholt sekä hänen korvaajansa Schlupp ovat sivussa. Brightonilla ei ole merkittäviä murheita.

Vedonlyöntimarkkina aliarvostaa hyväkuntoista kotijoukkuetta. Vaikka Palacen kotietu onkin tunnetusti liigan alhaisimpia, ansaitsee joukkue ehdottomasti yli 40 pinnan suosikkiaseman. in 2,60 kelpaa nätisti peleihin.

Serie A: Cagliari-Lazio (21:45)

Kotijoukkue Cagliari oli betisvihjeemme kohteena myös kaksi viikkoa sitten, jolloin joukkue kaatoi Sampdorian kotona hulinapelissä 4-3. Tämä oli saarelaisille jo 12 tappioton ottelu, ja putki venyi myös viikko sitten 2-2 -vierastasapelillä Sassuoloa vastaan.

Cagliari iski molemmissa otteluissa maalin 90. minuutilla, mikä on osoitus joukkueen venymiskyvystä. Joukkue eteni kaiken lisäksi myös jatkoon Coppa Italiassa Sampdoriaa vastaan maalein 2-1.

Kausi alkoi Cagliarille kahdella tappiolla, mutta tämän jälkeen joukkue ei ole selkäsaunaa kärsinyt. Kyseessä huikea sarja tällaiselle keskikastin joukkueelle.

Vierailija Lazio on tunnettu Rooman kakkosjoukkueena, jolla ei ole asiaa Mestarien liigan paikoille. Taivaansiniset ovat kuitenkin Cagliarin tapaan kovassa vireessä. Tämän sai kokea viikko sitten myös Juventus, joka taipui Lazion käsittelyssä peräti 3-1.

Hieman yllättäen, Lazio putosi jatkosta Eurooppa-liigassa, mutta ainakin joukkue voi keskittyä nyt täysillä kotimaan sarjaan. Meno onkin ollut mahtavaa. Lazio on voittanut peräti seitsemän matsia putkeen ja pelannut 10 ottelua tappioitta saldolla 8-2-0.

Vastakkain on siis kaksi erinomaisessa vireessä olevaa joukkuetta. Ihmettelimme Cagliarin edellisessä kotipelissä betsimarkkinan linjoja, ja niin ihmettelemme tänäänkin. Lazio on toki pelivoimaltaan vahvempi, mutta emme näe Cagliaria millään isona altavastaajana kotonaan.

n Cagliari +0,5 kertoimella 2,05 on maistuva veto. Arviomme tapahtumalle on peräti 58%. Voit myös halutessasi kokeilla muita tasoitusvaihtoehtoja oman riskinottohalukkuuden mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *